Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Sekalaiset aiheet => Aiheen aloitti: arixmel - lokakuu 08, 2007, 07:54

Otsikko: BBQ Sauna joka kotiin
Kirjoitti: arixmel - lokakuu 08, 2007, 07:54
Terve,

Tuossa sunnutaiiltapaivana grillatessa heitin hiukan vetta BBQ levyosiolle noin niinkuin hoyrypuhdistusmielessa (joo se toimii ihan kivasti) ja siitakos hoyrya syntyi, no oli jo toinen olut kadessa ja tuli mieleen vanhoilla rauhaan kutkuttelureissuilla olleet kerosiini kayttoiset saunat ja sitten mietin etta kaasusauna joo ja katse kaantyi rantakiviin joita meilla altaan vierusta on taynna.

Siita kun ajatusta kehittelin niin eikos tummoinen BBQ ole mita mainioin alusta pikaisen tilapaissaunan tekoon, siis eikun arina tayteen pikkukivia ja grilli kayntiin,,,sen sitten kun lykkaat toiseen yleiseen aussi takapihan komistukseen eli Gazeboon ja viela kun nappaat muutaman taalan pressut gazebon seiniksi niin voila eikun saunomaan.

Olisi sitten kiva kuulla kun jossain pain muutama suomalaishemmo tulee sattumoisin tehneeksi tammoisen aussi takapiha tarvikkeiden jatkojalostuksen sauna muotoon,,,voisin hyvinkin kuvitella joidenkin omien kavereideni tekevan nain muutaman oluen voimalla  :pepsodent :pepsodent, ja savustuspontonhan bbq:sta sai vain puruja /lehtia lisaamalla

xcv
Otsikko: Vs: BBQ Sauna joka kotiin
Kirjoitti: jounij - lokakuu 08, 2007, 12:08
Juu, ja tulee vissiin australialaisittain mukavat katkaravun tuoksuiset löylytkin kaupanpäälle... Oikea aromiterapia siis!?


Miettii