Pysyvä työviisumi

Aloittaja Hannelea, lokakuu 27, 2018, 03:54

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hannelea

Hei kaikki,

Onko pysyvän työviisumin saanti Australiaan mielestänne vaikeutunut viime vuosina? Näihin on näköjään tehty muutoksia ja pohdin viisumin saannin realiteetteja kalliin maksun jälkeen. Viisumiin tarvittavat pisteet ovat koossa ja hakijan ammatti kuuluu "tarvittavien ammattien" listaan.

Mitä yleensä tapahtuu kun/jos hakija tulee mahdollisesti "kutsutuksi"?

Ystävällisin terveisin,

Hannele


RUU

Hannele, Dep't of Home Affairs sivut antavat hyvät ohjeet tähän, mukaanlukien odotusajat. Edellä oleva linkki vie sinut Skilled Independent -viisumin tietoihin mutta jos sinulla on ns sponsori, prosessi on hiukan erilainen (eri viisumeilla on eri vaatimukset ja käsittely). Expression of Interest (EOI) on ilmainen ja viisumi maksetaan vasta kun jätät varsinaisen viisumihakemuksen. Jos saat kutsun hakea pysyvää viisumia ja kaikki on kunnossa niin vain jokin erityinen seikka voi enää estää viisumin saamisen siinä vaiheessa.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Hannelea

Kiitos RUU,

Noilla sivuilla on tosiaan tullut paljon käytyä, mutta edelleen ihmetellään miten tämä "kutsuminen" oikein käytännössä tapahtuu... onko se valtio vai mahd. työnantaja joka ottaa yhteyttä. Eli olisi todella mielenkiintoista kuulla  tarinaa siitä mitä tapahtuu sen jälkeen kun tulee kutsutuksi.

Ystävällisin terveisin,

Hannele