Läppäri mukaan?

Aloittaja Joshua10/13, heinäkuu 26, 2013, 18:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Joshua10/13

Onko kukaan ottanut omaa kannettavaa tietokonetta tai tablettia mukaan matkalle? Olen varma, että matkan aikana tulee kyllä niitä tylsiäkin hetkiä jotka voisi sitten täyttää oman koneen sisällöllä tai mahdollisuuksien salliessa netissä surffailulla. Saisi kotiinkin kommentoitua ääkkösin. Kokemuksia?

MK

Omalla reissullani oli mukana läppäri. Kyllähän sillä käyttöä oli, milloin latasi kamerasta kuvia läppärille talteen, toisanaan viihdytti muita ihmisiäkin laittamalla musaa soimaan sieltä. Tuli aika leväperäisesti huolehdittua tietokoneen turvallisuudesta koko matkan ajan, mutta niin vaan kukaan ei sitä varastanut. Sain sen jopa ehjänä takaisin kotia asti! :)

Hoyryjyra

jos viitsii kantaa niin ehdottomasti mukaan. nettikahvilat on usein kalliita ja esim maccareissa ja monissa kahviloissa on sit ilmainen wifiyhteys. elokuviakin on kiva vaihdella kaverien kanssa koska tosi monella kulkee lappari mukana. suomesta esim saunalahden vanha mokkula ja etsii netista crackaysohjeet niin saa australiassa prepaid simin laittaa kiinni ja nettikin alkaa toimimaan ilman wifi-yhteytta ;)