Kuumeisena Singaporeen!!!!!

Aloittaja Tony, syyskuu 02, 2003, 16:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tony

Tämä vain tiedoksi kaikille teille, jotka aiotte jaloitella Singaporessa muutamia päiviä matkallanne Australiaan, niin pitäkääpä huoli, ettei ruumiinlämpönne ole yli 36,75 astetta.

Singaporelainen tuttumme kertoi meille juuri, että kaikki maahantulijat lämpökuvataan, ja jos kuvaruudulle ilmestyy punainen täplä merkiksi siitä, että sallittu lämpötila on ylittynyt, niin kaveri otetaan jonosta perinteiseen lämpötilanmittaukseen. Jos hivenenkin normaalista kohonnut ruumiinlämpötila varmistuu, niin sitten joudutkin suoraan sairaalaan 14 pv karanteeniin.

Joten pitäkääkin hyvää huolta terveydestänne, älkääkä vilustuttako itseänne juuri ennen matkaa. Jos on pientä lämmön tunnetta, niin lentokoneeseen kannattaa ottaa riittävästi mukaan Buranaa tai muuta vähän edullisempaakin kuumetta laskevaa lääkettä.

Stay Cool :cool:

:)Tony

Jouko

Tony on oikeassa sama käytäntö taitaa olla käytössä muutamilla muillakin lentokentillä.

Samoin lentokoneiden henkilökunta pitää myös silmällä kuumeisia matkustajia, ja jos kuumetta löytyy niin karanteeni häkki voi heilahtaa...:??


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Raiwå

Tony & Jouko


Ilmoitus Singaporen Changi kentän sivuilla

http://www.changi.airport.com.sg/changi/level3.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302023813&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181063&bmUID=1062500523495

Airport Health Service: If you are arriving within six days of passing through areas endemic for Yellow Fever (e.g. Africa & South America), you will need to produce a Fever Vaccination Certificate. If you are unable to produce any such document, you will be required to go for necessary vacinnation, which is chargeable. Please call the Airport Medical Centre at 6543 1118 for more information.
 
 


:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Jaaks

"If you are arriving within six days of passing through areas endemic for Yellow Fever (e.g. Africa & South America), you will need to produce a Fever Vaccination Certificate. If you are unable to produce any such document......."

Sama patee Australiaan, paitsi etta ei laiteta pakolliseen rokotukseen - vaan ei paasteta maahan ollenkaan :o:o:o

Minna

No huh huh!!Kaikkea ne keksiikin...eiks ihmisen normaali ruumiinlämpö ole jotain +37.0 astetta??Kuinka ihmeessä vois lämmön saada sitten pysymään 36.75 asteessa??Onks ne ihmiset siellä muka niin tarkkoja??Ihan hullua!!No pari jääpussia kainaloon niin eiköhän sillä selvitä!!;)Jeesh!!
~Matkalla Singaporeen~:XXXX
-When you wish upon a falling star, your dreams can come true.Unless it\'s really a meteorite hurtling to the earth which will destroy all life. Then you\'re pretty much hosed no matter what you wish for-

Raiwå

Minna ?

Kui nii ?

Eihän ne siellä Singaporessa ala silmille hyppimään  :)

Ihan selvät kaavat on asian hoitoa varten, ja samaa kaavaa aletaan vetään, jos tulee epidemiaa vastaavia tapauksia.
Vähän niinku SARS matkakuumejuttu ?



:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Jaaks

Minna :D

Jos olet niinsanottu vaihtolampoinen, niin Australia on hyvin vaikea maa sinulle.  Katsos kun talviaikaan taytyy menna nukkumaan - vahan niinkuin se toinen Raiwo :o:o:o

Minna

En mä mikään vaihtolämpöinen ole ja yks tuttu kertoi mulle että toi homma on ihan fuulia...ei siellä mitään lämpökuvauksia tehdä...onko teidän mielestä hauska levittää kaikenlaista soopaa täällä??:??
-When you wish upon a falling star, your dreams can come true.Unless it\'s really a meteorite hurtling to the earth which will destroy all life. Then you\'re pretty much hosed no matter what you wish for-

Tony

Minna,

Kuten kerroin, sain tämän tiedon muutama päivä sitten hyvältä ystävältäni Singaporesta. Hän ei kyllä ole luonteeltaan mikään satujen kertoja, sen verran hyvin hänet tunnen.

Hän kertoi myöskin, että olivat käyneet ystäviensä kanssa Malesian puolella pikaisilla ostoksilla ja takaisin tullessa eräällä heistä oli lievää lämpöä, joka tarkoitti suoraa reissua sairaalaan.

Ystäväni kirjoitti myöskin, että Singaporessa pelätään "kuumeisesti" uutta SARS-aaltoa ja jos olet vähänkin tietoinen tämän pienen saarivaltion tiukoista toimista siisteyden, kurin ja järjestyksen ylläpitämiseksi niin et varmana ihmettelisi tällaista "fuulaa"

Ystäväni ei kuitenkaan kertonut sähköpostissaan milloin he itse joutuivat lämpökuvattaviksi Malesian rajalla, ja onhan tietenkin mahdollista, että tämä käytäntö on jo lopetettu ja hänen tietonsa ovat vanhentuneet. Mutta kuten kerroin, siellä pelätään uutta SARSia ja siten kaikki on mahdollista. Otan asiasta vielä selvää, koska en itsekään pidä ajatuksesta joutua karanteeniin.

Ja sitten vielä pieni "fuula"; muistathan jättää purkkasi matkalaukkuun, kun lähdet Singaporea kiertämään. Viranomaiset eivät ole kovinkaan suopeita purkanmässyttäjiä kohtaan, vaikka kyseessä olisi Xylitol-purkka.

:)Tony

Jaaks

Minna,

Taalta loytyy vahan faktoja:

http://www.temperatures.com/sarssensors.html

http://www.temperatures.com/tindex.html

Sitapaitsi Tony on taman foorumin yksi tietavimmista ja asialinjaisimmista vastaajista eika ole tahan mennessa postittanut ainoatakaan "fuulia' :mad:

Tony

No niin, nyt sain tietää, että tämä mainitsemani temperature scanning Malesian rajalla tapahtui viimeviikonloppuna, eli niinkin tuore tapaus.

Siellä todellakin pelätään SARSin uutta tulemista pohjoisen pallonpuoliskon talviaikana, ja kai heillä on hyvät syynsä niin epäillä. Mutta kuten jo mainitsin niin Singapore on valtio, joka yrittää eliminoida kaikki riskit omalla tehokkuudellaan, josta he ovat syystäkin ylpeitä.

Satuja kirjoitteleva
:)Tony

mette

Tony :D

Kiva,että meillä on ikioma Markus-setä täällä dunderissa :D

Tony

Tänään radion uutisissa kerrottiin Kiinasta, jossa myöskin varaudutaan syksyn tai talven influenssa-aallon aikana mahdollisesti uudestaan heräävään SARSiin.

Mutta hei, nää on niitä STT:n satuja, ja eihän kukaan niihin usko. Kyllä nyt pitäisi tietotoimiston päätoimittaja vaihtaa jälleen kerran, kun kerran tällaisia juttuja päästävät eetteriin. Tämä nykyinen päätoimittaja sattuu olemaan vanha lapsuuden kaverini, joten sitä en hänelle soisi.

:)Tony
alias Markus-setä

Raiwå

Minna.

Hauskaa Syksyä/Kevättä.





:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.