VÄlivuosien järjestäminen yliopistosta.

Aloittaja surfdude, lokakuu 03, 2011, 03:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

surfdude

Joo, en nyt tiedä onko tämä ihan oikea paikka kysyä yliopiston välivuosista, mut kysytään kuitenkin. ELi Opiskelen nyt yliopistossa tuotantotaloutta ja ens kesänä olis tarkoitus mennä inttiin. No, jos olen onnekas ja pääsisin puolella vuodella, niin voisin mennä intin jälkeen puoleksi vuodeksi töihin ja kerätä massia, jonka jälkeen voisin seuraavana syksynä ottaa working holidayn.
Nyt sitten herääkin seuraavanlainen kysymys. Koska joudun pitämään armeijan takia yhden välivuoden yliopistosta, onko mahdollista pitää vielä seuraavakin vuosi välivuotta tuota working holidayta varten? Vai pitääkö mun palata vuodeksi kouluun, ennen kuin voin pitää toisen välivuoden?

fatamorgana

Taitaisi vastaus löytyä helpommin yliopistosi opintoasiain kansliasta :) Rohkeasti sinne soitto tai marssit käymään. MUISTAAKSENI yliopistosta voi olla ainakin kaksi peräkkäistä lukuvuotta (eli neljä lukukautta) poissa menettämättä opiskeluoikeuttaan, kun ilmoittautuu poissaolevaksi aina lukukauden alussa. Tämän kuitenkin varmistat melkeinpä ainoastaan yliopistostasi kysymällä. Kysyminenhän ei mitään maksa, eikä siitä tule mitään seuraamuksiakaan, ei kukaan kirjaa sinua poissaolevaksi pelkästä kysymyksestä ;)