W&H viisumin hinta Ausseihin?

Aloittaja mikkis2, toukokuu 10, 2013, 05:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

mikkis2

Moi! Kuinka paljon tuo viisumi maksaa tällä hetkellä ja mistä sen voi ostaa halvimmalla? Se on ilmeisesti voimassa vuoden sen ostopäivästä eteenpäin? Olen 30 v ja kesällä 31 joten nyt on vielä mahdollisuus tuo hankkia,kuinka pian se kannattaa ostaa tai oikeastaan kuinka kauan sen käsittelyyn menee ettei vaan mee ton 31 puolelle? Kiitos vastauksista jo etukäteen!!

Mikko

Hammersmith

Voit vaikka hakea edellisenä päivänä kun täytät 31, ei haittaa vaikka viisumi myönnettäisiin 31 vuotta täytettyäsi. Joka tapauksessa hakemuksen käsittely lienee nopeaa, mulle viisumi myönnettiin muutamassa tunnissa.

viisumin myöntämisen jälkeen sulla on vuosi aikaa matkustaa Ausseihin, joilloin viisumi vasta tulee voimaan. Eli siitä pisteestä kun saavut Australiaan on viisumi voimassa tasan vuoden.

Hinta löytyy immin sivuilta, en tiedä mitä se nykysten on, mutta taitaa se muutaman satasen olla kuiten. Hinta tapaa noussa aina heinäkuun alussa, joten kandee hakea ennen sitä. Hae siis viisumi suoraan immin sivuilta, matkatoimistojen jne WH palvelut on likipitäen huijausta (lupailua varmoista työpaikoista jne), ja tapaavat olla pirun kalliita. Tältäkin foorumilta löytyy keskusteluja aiheesta.

sim


RUU

Lainaus käyttäjältä: mikkis2 - toukokuu 10, 2013, 05:45
Kuinka paljon tuo viisumi maksaa tällä hetkellä ja mistä sen voi ostaa halvimmalla?
Yleensa taitaa olla niin, etta viranomaiset asettavat hintansa ja niissa on aika olemattomasti joustovaraa. Taksa on kiintea. Se, etta jotkin yritykset haluavat korvauksen sinun puolestasi tekemastaan tyosta (lue: palvelu), on oma lukunsa.
Australiassa kaikenlaisia palveluntarjoajia riittaa joka lahtoon. On parempi etta asiakas tietaa hyvin, mita haluaa ja milla hinnalla sellaisen voi saada, muuten tulee jossain kaanteessa kynityksi huomaamattaan...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Australia2013

Moikka, itselläni aika tuoreessa tiedossa tuo hinta ja siitä pulitin 300 euroa  tässä muutama päivä sitten =)