Veteraanien kuntoutuksesta

Aloittaja Jouko, joulukuu 30, 2001, 08:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jouko

Koska julkisuudessa on viimeaikoina esiintynyt harhaanjohtavia tietoja veteraanien kuntoutuksesta, Canberran suurlähetystö haluaa tiedottaa seuraavaa:

Veteraaneilla, jotka haluavat kuntoutuksen Suomessa, on edelleen siihen sama mahdollisuus kuin ennenkin.
Veteraaneilla, jotka eivät halua tai jostain syystä voi matkustaa Suomeen saamaan kuntoutusta, on mahdollisuus kuntoutukseen joko.
Brisbanessa Diana Plazassa ja Apollo Kuntokylpylässä Tapiola kuntoutuksen puitteissa, tai Asuinpaikkakunnallaan itse valitsemassaan fysikaalisessa hoito- laitoksessa 15 hoitokerran jaksona.

Kuntoutushakemus tehdään valtiokonttorille kuten ennenkin.Hakemukseen tulee merkitä halutaanko kuntoutus Suomessa vai asuinmaassa. Asuinmaassa tapahtuvaa kuntoutusta varten Brisbanessa on hoitopaikka ja hoito-ohjelma järjestetty valmiiksi Diana Plaza hotellissa ja Apollokuntokylpylässä.

Muilla paikkakunnilla kuntoutettava valitsee itse sopivan fysikaalisen hoitolaitoksen ja hankkii tarjouksen ja lähettää sen valtiokonttorille hyväksyttäväksi. Kotipaikkakunnalla tapahtuvaan kuntoutukseen voi päästä suhteellisen nopeasti (muutamassa viikossa) silloin kun sitä kipeimmin tarvitsee.

Lisätietoja ja hakemuskaavakkeita:

Canberran suurlähetystö
Elisabet Teittinen
02-62733800



- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org