Tasokasta majoitusta Brisbanessa.

Aloittaja uusisuomi, marraskuu 07, 2016, 08:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

uusisuomi

Lyhyt tai pidempi huoneen vuokraus. Kalustettu huone parivuoteella. Iso viherpiha ja uima-allas. Puistot ja ulkoilupolut melkein kotiovella. Kauppoihin ja palveluihin kavelymatka. Hyvin keskeinen ja rauhallinen sijainti 18 Dome St, Eight Mile Plains 4113. Lisatietoja Teuvolta 0414 335761 tai email: siltala@bigpond.net.au

utriain3

Hei Teuvo,

Olisi tarve marras- joulukuussa ainakin vuoden mittaiseen oleskeluun, koska toimisin myyntikonsulttina suomalaisille teknologiayrityksille ja toimipaikka olisi Melbourne. Mikään tietysti ole poissuljettu vaihtoehto, mutta nuo etäisyydet
ovat ongelma, kun aussie partnerimme toimii nimenomaan Melbournessa ja tuolla alueella meillä on siten aktiviteetti.
Onko tuolta alueelta järjestettävissä vastaavaa majoitusta. Tulisin naisystäväni kanssa enkä ole sinkkumiehiä.
Jakso voisi olla aluksi 6- 12 kk.

Kommentoi.

ASAP.

Terveisin

Markku Utriainen

Export Manager

Ari Kinnunen Consulting

Tel:     +358 40 772 4075
Email: info@100trade.fi
Web:  www.100trade.fi


RUU

Markku, tuon mittaista majoitusta varten kannattaa harkita joko suoraan vuokrattua asuntoa (apartment, unit) tai serviced apartments.
Vuokratarjontaa kannattaa katsella esim domain.com.au ja realestate.com.au, ja serviced apartments kohdalla Google auttaa löytämään ne sata ja tuhat erilaista vaihtoehtoa joita tarjolla on.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates