Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: arixmel - Maaliskuu 28, 2004, 21:18

Otsikko: auto brisbanesta
Kirjoitti: arixmel - Maaliskuu 28, 2004, 21:18
eli kaikki brisbanelaiset nyt olisi viidakkorummulla töitä, tullaan kesäkuun puolessavälissä takaisin alas ja pitäisi ostaa kiireessä auto brisbanesta (tai brisbane maryborough väliltä), hakusassa olisi 2000 tai tuoreempi, alle 100 k mittarissa  (sitä vähemmän mitä pienempi kone) ja mieluiten wagon...varsinkin jos puhutaan pienemmistä malleista.  hinta luokka 10-15 k
merkkeinä melkein kaikki mahdolliset (ei mielellään isoja holdeneita tahi fordeja euroopalaiset opelit tahit fordit käy kyllä)

olen tässä tehnyt tutkimuksia ja päätynyt esim Nubira CDX ja Magna wagon linjalle. mutta vectra, lancer focus escort mondeo etc mallit käy myös.
kaikista vinkeistä kiitollisena (onko suosituksia autoliikeistä/ alueista joista liikeitä löytää) toki aion kattoa ensin pörssin läpi ja vaimo taitaa kerita public trusteen huutokauppaankin mutta kaikki vinkit otetaan vastaan.
danke
Otsikko:
Kirjoitti: Jouko - Maaliskuu 29, 2004, 00:57
Arimex,

Tässä linkki täälläkin toimivaan huutokauppaan joka myy "Government, Fleet & Repossessed Vehicles". Siitä että löytääkö niistä halvemmalla kuin liikkeestä on paljon tarinoita.

http://www.pickles.com.au/

Varma on se että, huutokaupasta ostaessa täytyy olla erittäin hinta sekä markkinatietoinen. En tiedä voiko mitään autoliikettä tosissaan suositella, minusta kaikki autokauppiaat kuuluvat saamaan "kansainväliseen rotuun".

Täältä Brisbanen eteläpuolelta löytyy Moorookasta paikka nimeltä Magic Mile jossa on melko paljon autoliikkeitä.

En tiedä on tämä taas tuota urbaania legendaa mutta usein kuulee väitettävän että, autot oliivat jonkin verran edullisempia siellä etelässä.
Otsikko: joo on ne halvempia
Kirjoitti: arixmel - Maaliskuu 29, 2004, 13:10
oikeassa olet kyllä ne halvempia tuntuu olevan esim victoriassa, johtuuko siitä että tuntuu olevan isompi tarjonta ja sitä myöten tulee myös "löytöjä", meidän kohdalla joutuu vain ostamaan sen jo täältä brisbanesta ihan käytännön syistä, ja sitten ajamaan sen melbourneen (vaimolla on niin paljon tavaraa mukana), no koska ilmeisesti tullaan sitten muutamaan brisbaneen niin pidetään se kumminkin täällä rekisterissä. kiitos vinkistä jouko