MIELENKIINTOISTA SUOMI-RADIO OHJELMAA KANSALLISELLA SBS KANAVALLA

Aloittaja Jouko, kesäkuu 11, 2015, 09:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jouko

Hei kaikki,
Kansallinen SBS radio juhlii 40 vuotista radio lähetystoimintaansa. Olen avustellut Karlia muutamissa SBS ohjelmissa ja tänään tulee ulos kello 13:00 eilen nauhoitettu ohjelma, jossa käsitellään muun muassa Internet huijauksia tavallisen kotikäyttäjän näkökulmasta.  Ohjelmassa on myös juttua hallituksen kaavailemasta kaksoiskansalaisuuden poistamisesta terrori teoista epäillyiltä.  Tämä on varmaankin juttu jota vielä puidaan pitkään ja kiivaasti, koska siihen sisältyy tärkeitä demokraattiseen järjestelmään liittyviä näkökohtia.  Joe Hockey on taas antanut harkitsemattomia lausuntoja, tällä kertaa hän ehdotti että niiden joilla ei ole varaa ostaa taloa Sydneystä, pitäisi hankkia paremmin palkattu työpaikka sekä ohjelmassa myös Pasi Karjanmaan juttu suomalaisesta moottoripyöräilijä legendasta Jarno Saarisesta.
Kuunnelkaa ohjelma tänään kello 13:00 SBS digitalista tai television 3 kanavalta ja myöhemmin SBS suomen ON DEMAND palvelusta osoitteesta.
http://www.sbs.com.au/yourlanguage/finnish
Osa edellisestä tekijäoikeuksia käsittelevästä ohjelmasta SBS:llä Karlin kanssa 16 Apr 2015http://media.sbs.com.au/audio/finnish_150416_405531.mp3

Terveisin
Jouko


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org