Hyvät neuvot tarpeen!

Aloittaja Andreasyan, maaliskuu 17, 2003, 18:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Raiwå

Haluaisin lisätä tähän alkuun vanhan aiheen tuolta Elämää Ausseissa foorumista.Tuohon hoitajahommaan lisäystä, itse olen ollut Lontoossa hoitsuna pari vuotta 97 ja 98. Englannissa on UKCC rekisteröinti sairaanhoitajille ja ko. rekisteröinti vastaa Australian rekisteröintiä. Tuon rekisteröinnin voi hoitaa suomesta käsin ilman että tarvitsee lähteä työkomennukselle Englantiin.

UKCC rekisteröinnin jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä tulevan osavaltiosi Nursing boardiin joka lähettää sinulle tarvitsemasi lomakkeet sekä listan tarvittavista liitteistä. Huomautuksna tähän väliin että kaikki lomakkeet pitää mennä suoraan sinun ohi sinne nursing boardiin eli esim. oikeusministeriön todistus nimikerekisteröinnistä pitää mennä suoraan oikeusministeriöltä nursing boardille, koulutodistus kääntäjän virallistamana pitää mennä suoraan koululta nursing boardille jne. Saattaa kestää noin 3kk koko paperisota joten kannattaa aloittaa nyt. Hoitajan töitä et saa ellei nursing board ole sinua kyseisessä osavaltiossa rekisteröinyt tai rekisteröimässä.

kannattaa katsoa netistä
Australian nursing counsil anci.org.auJos saat mitään apua edellämainitusta, hyvä juttu
:D


Asumiseen Canberrassa,  OLETTE valitettavasti markkinoiden armoilla.
Jos muistatte tai olette jo tietoisia Canberran metsäpaloista viimejoulun vaiheilla ?

En antaisi kovin rohkaisevia lauseita asian tiimoilta.
Jos ajattelette sitä että yli 500 taloa paloi, siinä meni ihmisiltä kaikki, eli kalustettuja asuntoja ei kovin helpolla löydä.
Jälleenrakentaminen on vasta viimeviikoilla lähtenyt käyntiin, joten en odottaisi helpotusta vuokraasuntomarkkinoilla(olipas pitkä sana).
:D
Työpaikkojen suhteen olisin huomattavasti positiivisemmalla kannalla, edellämainitun luonnotuhon johdosta.

Eli jos et töitä Canberrasta löydä, :mad:

Asunnon suhteen en osaa sanoa mitään sitovaa, mutta jos lähetätte jounjille postia, ja kysytte häneltä suoraan, uskon että hän voi täydentää tietotyhjiön.

Hauskaa oloa ja toivottavasti tapaamme täällä ollessanne.

:):):):):)
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Andreasyan

Huomenta,
taitaa olla siellä kyllä ilta...ja kiitos neuvoista. Toi Englannin rekisteröinti olikin hyvä juttu, täytyy tsekata. Tällähetkellä asun Tukholmassa, joten asioiden hoiteleminen täältäkäsin sujunee nopeammin britteihin.
Niin, ne metsäpalot...no onhan tietysti hätätilassa ns. matkustajakoteja:D Kun ei niin kauheesti huvita puolison opettajaperheen hoivissa pesiä.

Raiwå

Hyvä että kelpasi.

Otappa Juntusen Jouniin yhteyttä Canberrassa, hän varmaan voi auttaa asuntoasioissa.
Muista se että Canberran ympärillä on monta muutakin kylää ja majaa, sieltä voit saada asunnon, ja paljon halvemmalla kuin ACT:stä.
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Andreasyan

Tack snälla!!!! Piirrustelenpa Jounille viestin pikapuoliin. Hyvää illanjatkoa:D Toivottelee: Anne

Andreasyan

Terve!
Täällä tarvittaisiin hyviä neuvoja, olen muuttamassa Australiaan, Canberraan toukokuun lopulla.Olen ammatiltani sairaanhoitaja, ja mieheni opiskelee ANU:ssa tohtoriksi. Ongelma on ettei meillä ole kämppää, vaan siippa asuu väliaikaisesti opinnon-ohjaajansa perheessä.Asunnot joita meille on tarjottu ovat joko liian pieniä, tai järkyttävän kalliita, sillä alussa tarvitsisimme lähinnä valmiiksi kalustetun kämpän josta sitten myöhemmin voisi lentää omaan pesään kun elämä uudessa maassa on tutumpaa.

Myös hyviä työvinkkejä kaivataan. Haen parhaillaan sairaanhoitajan rekisteröintiä paikallisesta instanssista, mutta prosessi vie aikaa ja haluaisin tehdä esim. siivous yms. töitä legitimaatiota odotellessa.
Että tämmöstä.
T:Anne