Onpas tämä suosittu

Aloittaja RUU, marraskuu 10, 2004, 21:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RUU

Tämän webbipalvelun pitää olla tosi suosittu, kun viime aikoina on silloin tällöin tullut virheilmoitus
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/httpd/vhosts/dundernews.com/httpdocs/news/config/config.php

Mihin tämä vielä johtaakaan? Pitääkö laittaa pystyyn keräys, että saadaan massiivinen klusteri ja jokin hirmuinen tietokantamoottori hostaamaan dunderia? ;)
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

jounij

Jouni
Canberra

riaapa

Keräystä kannatan minäkin!
Riina

zetax

Mulla oli kanssa ongelmana sama viime illalla.

Keraysta kannatetaan taalla Perthin suunnallakin!

Jaaks

Jouko :D

Laita pankkitilitiedot nakyviin, niin taalta tulee kanssa.

Ajatusta kannattaen... :peukkuy

headwind

Kannatan keraysta ja valmis osallistumaan
HW
Riku Aho

Aikis

Herttinen, selittäkää nyt vanhalle rouvallekin, mistä te oikein puhutte? Mutta jos pitää päättää, haluaako olla kannattamassa rahallisesti tai ilman, tätä mainiota connecting finns - kanavaa, niin kyllä täältä myös jotain irtoaa...

Tiedoksi muuten myös, ehkä pitäisi laittaa tuonne ilmoitusosastoon, että Suomi-Seuralla on nyt myös virallinen keskustukihenkilö (lue=sentraalisantra) Ausseissa. Siltä saa seuran jäsenet (mieluiten) kysyä mitä tahansa ossilaan liittyvää. Se sitten vastaa mitä osaa - tyypillinen konsultti.

Tunnen tän tukihenkilön varsin hyvin.

Jouko

Toi on tosi harmillista, olen valittanut siitä jo useita kertoja tuolle meidän uutukaiselle hosting firmalle mutta vikaa ei ole syystä tai toisesta saatu korjattua. :(
En halua uskoa että he ovat rajoittaneet tietokantaan tehtäviä kytkentöjä johonkin naurettavan matalaan lukuun.
Logasin siitä taas tiketin tuonne serveri puolelle mutta katsotaan nyt...

Vielä tuosta rahapuolesta, nyt näyttää siltä että suomiseura on myöntänyt ylläpitokustannuksiin jonkin verran rahaa joka helpottaa tuota tilannetta.

Pitää nyt seurata tuota tietokanta- ongelmaa jos siitä ei päästä eroon niin eipä siinä auta muuta kuin tehdä joku radikaali ratkaisu.

Nyt iloisiin uutisiin, Suomiseurasta on nimittäin tullut ilmoitus että he myöntävät avustusta sivuston ylläpitokustannuksiin. Jipii! Hyvä Suomiseura!

Kiitos lukuisista tarjouksista, olen aivan liikuttunut! Uskon että tuo avustus kattaa melko hyvä osan tästä aiheutuvista kuluista.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

RUU

Jouko, mitä luulet Everyones Internet Inc'in jossain Denverin kupeessa tietävän ja saatikka välittävän tällaisesta pikkujutusta, kuin jonkin mitättömän pienen siirtolaisryhmän ja mikä-sen-maan-nimi-nyt olikaan jutuista. Missäs se maa nyt edes olikaan, ei se ainakaan tainnut mikään osavaltio olla? :?

Kysypä niiltä, löytyisikö parempi alusta, jos vaikka kuuluttaisiin öljyntuottajamaihin tehtävien ristiretkien koalitioon ja edistetään ameriikkalaisten asiaa kaikilla maailman kolkilla? :sormetr Jos meistä nyt sellaiseen olisi...
Mutta jos luulisivat meitä jotenkin varteenotettavimmaksi asiakkaiksi...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jouko

RUU,

No ihme kyllä mysql tietokantaan tehtiin pieniä "löysennyksiä" joiden "pitäisi" vaikuttaa siten että virhettä ei esiinny.

Kyllä oikea ratkaisu olisi sijoittaa oma boxi tai pari johonkin data-sentteriin. Tietysti ideaali olisi päästä hyvin varustellulla luottokortilla rautaostoksille ja rakentaa RUUN.n mainitsema Linux "heartbeat failover cluster" systeemi varustettuna jonkilaisella takeover configuratiolla. Mutku mutku...

Toivotaan että nyt pelittää!!!.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org