Mistä bideesuihku?

Aloittaja sim, tammikuu 30, 2012, 10:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

sim

Onkohan kukaan muu yrittänyt löytää Australiasta bideesuihkuja? Siis sellainen hanaan sekoittajan jälkeen kiinnitettävä pieni käsisuihku mitä Suomessa on joka vessassa mutta täällä ei missään. Putkimies #1 sanoi että tehtävä on "nearly impossible", väite mitä en kyllä ihan purematta niele.. onko kukaan asentanut moisia Melbournen seudulla tai muuallakin?

Silppu

Me löydettiin Spotlightista kuudella dollarilla sellainen hanaan kuin hanaan kiinnitettävä kuminen suutinosa sekä letku, jonka päässä suihkuosa. Ei mikään huippuhyvä ratkaisu, mutta pystyy ainakin lapsia pesemään paremmin hiekasta rantareissun jälkeen.

Brisvegas

Kaveri käyttää kestovaippoja lapselleen ja on ostanut vaippojen suihkuttamiseen tarkoitetun käsisuihkun.

http://www.babybeehinds.com.au/store/pc/Little-Squirt-Nappy-Sprayer-15p13.htm


Itse en tiedä tarkalleen kuinka lähellä Suomen bideesuihkua se on, mutta muuta en ole täällä sitten nähnytkään

MH

Itse kyselisin paikalliselta Oras hanojen edustajalta tai sitten vaan tuttu suomessa K-Rautaan ostoksille ja postissa tänne kyllä paikalliset putkimiehet sen osaa asentaa... ehkä :)

Hosuli

Myös QLDssa aihe herättää vastustusta putkimiesten keskuudessa. Epäilen, etteivät edes ymmärtäneet selitystäni, eikä ollut kuvaakaan siihen hätään käsillä. Suomalaisesta bideesuihkusta ei ole kukaan kuullutkaan. Eräs putkimies oli sitä mieltä, että suihkulle pitää olla oma lavuaari myös, mikä väite varmaan tekisi tuosta vaippasuihkustakin epäkelvon. Meillä lavuaarit on molemmissa kylppäreissä WC-istuimen saavuttamattomissa eikä tilaa ylimääräiselle lavuaarille tahdo olla. Toki sen hanan (katkaisijan) pitäisi myös olla ulottuvilla, että sikäli putkimies puhui ihan viisaita.

Aikuisten hygieniaan on saatavilla WC-istuimeen asennettavia bideesuihkuja, jotka tuon vaippasuihkun tapaan liitetään WC-istuimen putkeen. Vesisuihku tulee istuimen takaosasta yläviistoon, ja istuimen sivulla on "ohjauspaneeli", josta nappia painamalla suihkun saa päälle ja pois. Tässä ja vaippasuihkussa on se ongelma, että vesi tulee suoraan kylmävesiputkesta. Kesäaikaan sillä ei ole väliä, mutta talvella virkistää mukavasti...  :pepsodent Kalliimpia, edistyneempiäkin malleja on saatavilla lämmitettävine istuinosineen. Mene, tiedä, vaikka hierontakin kuuluisi näitten luksusmallien valikoimaan!

Kylppäriremontti on ollut jo jonkin aikaa katkolla ja näitä asioita ehditty pohtia. Olen myös miettinyt Suomesta tilaamista. Tilata pitäisi siis paitsi se suihku, myös sekoittaja, johon suihkun saa liitettyä. Tuo vaippasuihku saattaa kyllä olla se, joka meidän kylppäriin päätyy. Kiitos vinkistä Brisvegas!

lyta

Minakin haluan bideesuihkun kylppariin nyt kun ostimme oman talon. :D Mies kay usein tyomatkoilla Indonesiassa, ja aikookin ensi kerralla ostaa kasisuihkun kun kuulemma ovat yleisia siella. :D Etta jos satutte lomailemaan Balilla niin voi sitten vaikka samalla koittaa loytaa bideesuihkun.  :pepsodent

sim

Kiitoksia vastaajille ja pahoittelut myöhäisestä jatkoviestinnästä!

Löysin pitkän etsinnän tuloksena paikasta http://handspray.com.au/index.php bidee/käsisuihkusysteemin josta saatiin kohtalaisesti toimiva systeemi. Ainakin rakennettaessa tai kylppäriremppaa tehdessä kannattaa pitää tuo paikka mielessä siis.