Esittäydyn!

Aloittaja jklan, tammikuu 21, 2005, 05:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jklan

Hei vaan kaikki! Ajattelin vihdoin esittäytyä täällä. Olen seuraillut tätä forumia parin viikon ajan ja ahminut täältä tietoa Ausseihin lähtöä varten. Tosin, lähdemme vaimokkeen kanssa WH -reissulle vasta syyskuussa. Mitenkähän siihen asti jaksaa odottaa, kun matkakuume on päällä jo nyt? :roue

Hienosti tältä palstalta on löytynyt vastauksia useimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Wtc:n tai muun kaltaisen yrityksen kautta emme lähde, vaan tehdään tästä reissusta kertaheitolla surviver -juttu!:coolh

Yhteen juttuun en oikein löytänyt topikkia...  Minkälainen liittymä täytyy ottaa kännykkään, että saa läppärillä nettiyhteyden ausseissa? Mitä maksaa? Sitä ei varmaan saa tilaamalla Suomeen, ennen lähtöä? Onkohan ainut vaihtoehto prepaid -liittymä kun pysyvää osoitetta ei vamaankaan tule olemaan?

En ole kyllä koskaan käyttänyt kännykän gprs:ää, nettiyhteyksissä. Toimiikohan messengerikään sillä yhteydellä?

jounij

Tervetuloa foorumiin! Onpa hienoa, kun olet ensin hieman tutkaillut vanhojen viestien sisältöä, niin ei tarvitse aloittaa niistä tavallisista peruskysymyksistä.

En varmaksi tiedä vastausta tuohon kännykkäliittymääsi, mutta luulisin, että jos kännykässäsi on sisäänrakennettu modeemi, niin se toimisi millä hyvänsä yhteydellä. Sama pitää paikkansa, jos sinulla on joku kännykkämodeemikortti tietokoneessasi. Mutta kallista puuhaa se kännykän välityksellä internettiin yhteyden pitäminen tulee joka tapauksessa olemaan.

GPRS-yhteyden hinnan Telstralta viimeksi tarkistaessani se maksoi noin 20 ossisenttiä per kilotavu. Huom: kilotavu! Jo yhden tavallisen sähköpostin lukeminen saattaa viedä tuon verran ? liitteillä varustetusta puhumattakaan. Kerran ko. yhteyttä omalla kännylläni kokeiltuani en ole raskinut tehdä sitä toista kertaa. Olenhan muutenkin tietokoneen ääressä lähes päivittäin.


Kommentoi
Jouni
Canberra

MH

jklan!


Tuolla Surffarin viestiketjussa taidettiin jossakin mainita että nettikahviloista voi "liisata" piuhan johon sitten liitettiin oma läppäri kiinni on varmasti edullisempi ja varmempi vaihtoehto kuin gerpsi.

MH