Hawaii kiinnostaa

Aloittaja Emilia6, elokuu 10, 2008, 19:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Emilia6

Moi, onko kukaan matkustanut Australiasta lomalle Hawaiille? Mistä saa sinne edullisimmat lennot, siellä hyvä paikka, hyvä hotelli jne. Mistä olisi hyvä aloittaa suunnittelu. Kaikkia vinkkejä otetaan ilomielin vastaan. Olemme vielä kotosuomessa, mutta tulossa kk:n sisällä ja tarkoitus viipyä Australiassa noin vuosi.

Milka

Heti alkuun sanon etta en ole Havaijilla kaynyt joten valitan eteenpain ns. toisen kaden tietoa. Jostain kumman syysta suurin osa kaveripiiristani on siella matkaillut ja heidan kommentit eivat ole olleet siita rohkaisevimmasta paasta. Yleisesti nayttaa konsensus tuttavapiirissani olevan etta Havaiji on kuin Australian Gold Coast, mutta ainakin Australialaisille matkailijoille paljon kalliimpi, ja kukaan ei ole sita suositellut tai siella toiseen kertaan kaynyt. Kuulemma useat muut Tyynen valtameren saaret, Vanuatu, Cook Island, New Caledonia jne. ovat paljon mielenkiintoisempia matkakohteita ja ilmasto ja saat samaa luokkaa kuin Havaijilla. Mutta sehan tietysti riippuu siita mita kukin lomaltaan haluaa ja mista tykkaa ja kuten jo sanoin en osaa itse tata kommentoida kunhan nyt valitan eteenpain ystavapiirini yleisen mielipiteen.

RUU

Jos Havaijille on päästävä Australiasta, Qantas ja tytäryhtiö Jetstar lentävät Sydneystä.
Muitakin reitityksiä taatusti löytyy, kuten Fidjin ja Kaakkois-Aasian kautta.

Joskus ammoisina aikoina tuli käytyä Havaijilla ja hieno paikka se toki on! Uskallan kuitenkin veikata että saman ja ehkä enemmänkin - etenkin eksotiikan suhteen - voitte varmasti saada lähempääkin.
Havaiji on leimallisesti polynesialainen taustaltaan ja siihen on päälle liimattu vahvasti amerikkalaisia ja vähän japanilaisiakin vaikutteita. Amerikan saat mantereella, Japani kannattaa kokea Nousevan auringon maassa itsessään, ja Polynesian saat taatusti vahvemmin koettua Tyynenmeren saarilla.
Nimimerkillä Takaraivossansa Tahitista haaveileva...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Andreasyan

Niin,

Noi paikalliset matkatoimistot mainostavat matkoja Hawaijille tonnin (AUD) molemmin puolin. Taalla paikanpaalla teidan kannattanee kyttailla tarjouksia. Halavalla paasee joskus myos tiettyja lentoyhtioita kayttaen, esim. Jet Star.


Milka muuten (ja taysin aiheen vieresta) oliks se Sirjan sisko joka potki sutta paahan Ilttiksen loopissa???


Milka

Anne,

Missa ihmeen loopissa? Sirjan sisko? Kerro enemman pliis...

Sorry muut palastalaiset. Taa juttu meni ihan sisapiirin jutuiksi joten hypatkaa yli.

Pahoittelee,

Milkkis

Andreasyan

Serkku,

katsasta yksityisviesti,

AA

sim

Käytännön järjestelyjä Havaijille pääsemiseksi en osaa tähän hätään suositella, mutta vastapainoksi aiemmille kommenteille voisin kyllä hyvin suositella paikkaa. Ainoa mutta asiassa on että ei kannata välttämättä jäädä oleilemaan Honoluluun vaan mennä muualle ja mahdollisuuksien mukaan muille saarille. Kerran olen siellä vain käynyt mutta mieluusti menisin toistekin.


Aikis

'Vähäisistä japanilaisista vaikutteista' sanoisin, että ainakin Honolulu on niin suunnattu japsituristeille, niin suunnattu...että suorastaan vähän nyppii. Siksi olen samaa mieltä Simin kanssa, että jos menisin toistamiseen, ehdottomasti jollekin muulle saarelle. Ihana paikka kuitenkin - ja on siinä luonnossa sentään vähän eri vivahteitakin kuin Australian itärannikolla.