Real Gap experience- kellään kokemuksia??

Aloittaja Elisa007, syyskuu 23, 2011, 02:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Elisa007

Oon katellu nettisivuja jo vähän aikaa ja tommonen outback ranch training kiinnostais muo kovasti. Onkos kellään kokemuksia tästä Real gap experience palvelusta? Kannattaako se 1100 maksaa, vai löytäisikö ranchiltä töitä ilman tätä organisaatiotakin
?

Kiitos jo etukäteen vastauksista.

fatamorgana

Ainakin täällä Perthissä on muutama backpacker-työnvälitysfirma, jotka kyllä ihan maksutta järjestää/välittää ranchille töihin. En tosin tiedä, millä varmuudella, ja millaista hommaa tuolta kautta saa, koska en ole itse kokeillut. Luulisin, että samantyyppisiä firmoja on muissakin isoissa kaupungeissa. Googlailehan lisää esim backpacker jobs, temporary jobs, casual jobs, luulisi löytyvän jotain. Sanoisin, että kannattaa maksaa, jos heillä on joku työllistämistakuu ja haluat ottaa 110% varman päälle, mutta jos aiot pärjätä 90% varmuudella, jättäisin maksamatta ja katselisin ihan omaehtoisesti hommia. Työllistyminen riippuu toki sesongista, täkäläisenä kesäaikana helpompaa, kun on satokausi. Tsemppiä matkaan!

jounij

Lähinnä amerikkalaisella sanalla ranch ei kuitenkaan kannata googlailla: Ossilan maatiloista käytetään yleisimmin nimityksiä farm tai (cattle) station.


Huomauttaa
Jouni
Canberra