Duudsonit telkkarissa

Aloittaja Eija, huhtikuu 07, 2006, 21:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Eija

Kaapelitv:n musiikkikanava [V] nayttaa perjantaisin klo22.30 showta The Dudesons,ja ketkapa muutkaan siella olisi seikkailemassa kuin Extreme Duudsonit,ja puhuvat viela englanniksi! Viime viikolla nain sattumalta puolet kyseisesta showsta ja olihan sita mukava nahda koto-Suomen maisemia ja kuullaa suomalaisia arrapaita!! :D Tallaista Suomi-kuvaa maailmalle viedaan talla kertaa.. En tieda pitaisiko itkea vai nauraa,mutta hyvaa perjantai-illan viihdettahan tuo on :pepsodent

Aikis

Todella millainen suomikuva! Ja sitten me ihmettelemme, miksi suomalaisia pidetään vähän metsäläisinä juoppoina höröttäjinä kuten Master Foodsin mainoksessa...

Ai että mun korvaan koskee tuo Duudsoneiden tekonauru ja reuhkaus!Paremmilla eväillä soisi suomalaisten nuorten pääsevän maailman kartalle.

Minä itken.

Timo

Miksihän ihmeessä pitää jokaista ulkomailla esiintyvää suomalaista käsitellä jotenkin Suomen edustajana tai Suomi-kuvan luojana?  Tottahan Duudsoneitakin joku saattaa pitää tyypillisinä suomalaisina, mutta eivät suinkaan kaikki. Ja voisi tietysti vetää sen vanhan virren suomalaisten itseunnosta tms, mutta ei minusta olisi todellakaan tarpeellista lähteä puhumaan Suomi-kuvasta joka ikisessä asiassa. Jos olisi, niin siinä tapauksessa minullakin olisi aihetta pelätä, että joku päivä tupsahtaisi postiluukusta Suomen ulkoministeriön ja suurlähetystön kirje, jossa minua kehotettaisiin vetämään säkki päähäni, sillä pärstävärkkini on maailmalla liian huonoa mainosta Suomelle ja ilmeiseksi vahingoksi vientiteollisuuden ponnistuksille.

Siis, Duudsonit Duudsoneina ja Suomi Suomena.  :cool:

Jaaks

Timo :peukkuy

Aivan samaa mieltä kanssasi, mutta jotkut suomalaiset omaistavat itsensä näköjään kaikkeen suomessa tehtyyn tai jopa vain siihen viittaavaan eli eivät ole niin täysin varmoja omasta identiteetistään.

Tuollaiset ihmiset varmaan luulevat, että kaikki Jenkit ovat kuten "Terminator" koska elokuva on Amerikkalainen :confuse

Aikis

Timo, olet ehkä oikeassa. Mutta jostain kummasta se 'suomikuva' vaan syntyy... Eikä se aina ole kovin mairitteleva (ehkä ei pidäkään!) ainakaan näin kaukana.

Mutta silti en pidä ohjelmasta. Olenhan kaiken kukkuraksi täti-ihminen.

Sen sijaan menen kylppäriin ja katson esimerkkisi mukaan peiliin ja tutkin olenko hyvää mainosta Suomelle...koska kaikkialla missä liikun, ihmiset täällä(kin) ajattelevat, että ahaa, tuo on suomalainen, tommosiako ne ovat.

Rockola

LainaaOriginally posted by aikaihminen
Sen sijaan menen kylppäriin ja katson esimerkkisi mukaan peiliin ja tutkin olenko hyvää mainosta Suomelle...koska kaikkialla missä liikun, ihmiset täällä(kin) ajattelevat, että ahaa, tuo on suomalainen, tommosiako ne ovat.

Taidat Aikis nyt unohtaa yhden asian.

Duudsonit ovat pohojalaasia. Ja pohojalaanenhan tunnetusti ei trenkää olla nöyrä, kun on niin maharottoman komia.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

Leokatti

Nähtävähän tuo nyt on, kun siitä tämmöinen mekkala saatiin aikaiseksi! Ja kampaajalle täytyy antaa uudet ohjeet kun meidänhän tulee täällä Ausseissa näyttää samalta kuin Kath ja Kim...

Nyt täytyy mennä ja puristaa.... Ottoooo! Found this squeezy sauce....
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

riaapa

Meillä kun ei kaapelia ole, niin en edes tiennyt että Duudsoneita täällä tv:ssä näytetään ennen kuin tällä viikolla eräs asiakas tuli minulle heistä kertomaan... Hän (keski-ikäinen rouva) aivan innoissaan ryntäsi luokseni kysymään että tiedänkö mitään duudsoneista, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä on ihan hurahtanut, ja varsinkin kuulemma "siihen yhteen hyvännäköiseen" ja haluaa nyt Suomeen vaihto-oppilaaksi! Minua kiinnosti lähinnä se, että onko ohjelma tekstitetty, ja jos on, niin onko ne kaikki kirosanatkin käännetty, minä kun muistelen Duudsoneitten aika taajaan viljelleen ainakin sitä v-alkuista sanaa. Ei kun kuulemma ihan englantia puhuvat ja muuten ihan yhtä älyvapaata temmellystä kuin Jackass, mutta eivät kuulemma kiroile yhtä paljoa... Jaa-a, pitänee nähdä itse ennenkuin uskon kiroilemisen vähentyneen.

Jännä juttu sinänsä, että vaikkeivät he tosiaan Suomea ja suomalaisuutta sinällään edustaisikaan, niin kuitenkin esimerkiksi tämä asiakas heidän ohjelmansa nähtyään tunsi tarpeen tulla siitä minulle juttelemaan, joten nämä assosiaatiot eivät aina ole niin tiedostettuja kuin haluaisimme... Vaikka kyllä siltikin uskon, että tämä tuntemani henkilö pistää kyseisen ohjelman samaan koppaan Jackassin ja muiden teiniohjelmien kanssa, eikä niinkään rakenna Suomi-kuvaansa sen mukaan. Mutta hänhän tunteekin ainakin yhden suomalaisen ihan henkilökohtaisesti, sen lisäksi että hänen hyvä ystävänsä on joskus asunut Suomessa muutaman vuoden ajan. Minkä verran nämä asiat vaikuttavat hänen "Suomi-kuvaansa", mene tiedä.

En ole minäkään heidän ohjelmansa ystävä, on vissiin sen verran täti-ihmistä minussakin. :hahhaa

Ai niin, ja mitä tulee noihin järkyttäviin Master Foodsin mainoksiin, niin ainoat kommentit mitä olen tuntemiltani ihmisiltä saanut ovat olleet yleensä linjoilla "My goodness, Riina must be cringing..." Huumorilla kai niihin on tarkoituskin suhtautua (kuten Duudsoneihinkin, vaikken kiroilussa juuri komedia-arvoa näekään).
Riina

eevis

No niin, testataanpa nyt, saadaanko Jaaks ja Aikis kerrankin samaan rintamaan, kun eevis meni ihan ilman syytä poistamaan kummankin toista solvaavat jutut, herramanjee! :o:o:o Ready, set, GO!!!

Timo :D

Mun mielestäni suomalaiset kiinnittävät niin paljon huomiota näihin Suomen "vientituotteisiin", koska niitä on edelleen kansainväliseen vientiin määrällisesti niin vähän.

Riina :D

Musta tuntuu, että ne kiroilee suomeksi, joten suomea puhumattomat ei ymmärrä... :D En ole varma, kun en yhtään heidän englanninkielistä juttuaan ole nähnyt.
Dees - We will bloody bounce back!!!


Milka

Mina katselen niin harvoin kaupallisia tv:kanavia etta olen missannut Master Foodsin mainokset aivan kokonaan, eika niista ole kukaan tullut minulle puhumaan. Eli kertokaa nyt millaisia mainoksista on kysymys? :?

Timo

Milka, Tässä ihan videon kera:
http://www.bandt.com.au/news/67/0c031167.asp

Minusta tuo on tosi hauska ja nokkela mainos. Suomi-kuvasta en mene sanomaan taaskaan mitään, mutta mainoksen ihmiset ovat iloisia ja hymyileviä, eivät kiroile eivätkä murjota humalapäissään eikä edes puukko heilu.

Timo

Enpä ole minäkään Duudsoneita nähnyt, enkä edes esikuvkaksi mainittua Jackassia, mutta näin Juntti-ihmisenä luulisin pitäväni kummastakin.  Täytyypä joskus vilkaista, jos sopivasti kohdalle sattuu.
Mutta ihan siitä riippumatta, pidänkö vai en, en ole halukas kytkemään asiaa mihinkään suureen sinivalkoiseen projektiin enkä pohdiskelemaan "voi voi, mitäköhän ne meistä nyt ajattelee".

Eevis, mikä on tavoitteesi?  Luoda meille omat dunderin duudsonit vai ??? :roue :hahhaa

Jaaks

Eevis,
Lainaaoriginally posted by Eevis
Mun mielestäni suomalaiset kiinnittävät niin paljon huomiota näihin Suomen "vientituotteisiin", koska niitä on edelleen kansainväliseen vientiin määrällisesti niin vähän.

Eiköhän tama mene taas siihen aikaisemminkin puhuttuun suomalaisten huonoon ja edelleen erittäin huonoon omanarvon tuntoon ja häpeilyyn omasta paremmuudesta eikä yhtään mihinkään tuotteiden vientiin :roue

Olen kyllä Dudsonit nahnyt, mutta eipä ne juuri sen kummempia Kummeleista ole tai vaikkapa vanhoista Speden jutuista ja Turhapurosta puhumattakaan.

Sanoisin vain kaikille suomikuvasta murehtijoille, että jos se todellakin on noin vakava ongelma, niin miksi ette kaikki pysy siellä ja huolehdi siitä että mitään mielestänne ala-arvoista suomesta ei pääse maailmalle vuotamaan :roue

Mitäs pidätte "Fawlty Towers", joka on jo viimeiset 30 vuotta näytetty ympäri maailmaa.
Huonoa mainontaa englannin turismille tai autoteollisuudelle tai yleensä heidän identiteetilleen :?

Ehkä suomalaisten olisi aika oppia nauramaan itselleen ennenkuin alkavat nauramaan muille ja lopettaa murehtimasta itsestään ennenkuin alkavat murehtia muiden maiden kansalaisista.

Milka

Kiitos Timo,

Katselin sen Masterfoodsin mainoksen ja uskokaa tai alkaa mutta minua ihan nauratti ja sehan sen mainoksen tarkoitus selvasti oli. :pepsodent

Leokatti,
Kumpaa kampausta olit ajatellut? Jos sina otat Kimin niin mina sitten tyydyn Kathiin. Ettei vaan meita kaksosiksi luulla jos samalle kadulle osutaan.  :pepsodent

Vakavasti puhuen: Jossain viestiketjussa kyseltiin erilaisuuksia Australian ja Suomen valilla ja yksi asia on selva: herkkahipiaisyys ja nyt en sitten puhu auringossa palamisesta.

Suomalaiset miettivat koko ajan mita muut heista ajattelevat. Olipa kyse sitten seinan takana asuvista naapureista tai muista kansakunnista. Jos nyt kaytetaan esimerkkina Leokatin mainitsemaa tv-sarjaa, niin Australialaiset olivat todella ylpeita siita, etta Kath and Kim:ia alettiin esittaa UK:ssa.  :pepsodent

Leokatti

LainaaAlkuperäinen postittaja Milka
Leokatti,
Kumpaa kampausta olit ajatellut? Jos sina otat Kimin niin mina sitten tyydyn Kathiin. Ettei vaan meita kaksosiksi luulla jos samalle kadulle osutaan.  :pepsodent

Hmmm... siinäpä kysymys. Vyötärön seutu on enempi Kimin luokkaa :itke mutta ei tuo hiuskuontalo suostu suoristumaan joten kyllä minä joudun Kathin afroon tyytymään :hahhaa. Mutta nyt täytyy mennä ja nauttia vähän kardonnei iltamyssyksi ja sitten painua pehkuihin... ötyä!
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Aikis

Hei, täällähän on vilkasta! No, eipä ihme sillä aihehan on todella tärkeä. Nimittäin siitä päätellen, että jopa Suomen pääministerikin on ottanut kantaa julkisesti tähän 'vientituotteeseen' ja pitää sitä mielestään erinomaisena sellaisena. http://www.iltalehti.fi/2006/04/09/200604084367919_vi.shtml
Joten, Timo hyvä, et suinkaan ole mitenkään juntti mielipiteinesi.

Mutta niille, jotka eivät ole katsoneet ohjelmaa ja silti sanovat siitä silti mielipiteensä, nostaisin opettavaisen/oppivaisen sormeni ja sanoisin, että ei saa tolleen muodostaa mielipiteitään, jos ei todella tiedä ja ole kokenut asioita!

Aika mielenkiintoista että esim tuohon mainittuun soossimainokseen on niin erilaista suhtautuminen jopa eri puolilla Australiaa...nimittäin niitä kaltaisiani ryppyotsaisia onkin sitten enemmän täällä Sydneyssä, olen kuullut suorastaan suomalaisten 'kansanliikkeestä' kun ovat soitelleet sekä tv-yhtiölle että valmistajalle hyvin kriittiseen sävyyn asiasta...Tietenkin laihoin tuloksin.

Mutta kyllä Milka, olet varmaan ihan oikeassa tuosta suomalaisten herkkähipiäisyydestä yleensä! Sehän näkyy mm täällä dunderissa hyvin selvästi.

Eevikselle, että ??????

Rockolalle, että onks ne sitte hämäläisiä, jotka sanoo, että ruma jos mies on koree.

arixmel

heh heh Rockola
kukas suomi kuvasta valittaa, kuhan piretaan pohjalaasten kuva koreena ja puukot saappaan varressa...:P
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Leokatti

LainaaAlkuperäinen postittaja aikaihminen
Mutta niille, jotka eivät ole katsoneet ohjelmaa ja silti sanovat siitä silti mielipiteensä, nostaisin opettavaisen/oppivaisen sormeni ja sanoisin, että ei saa tolleen muodostaa mielipiteitään, jos ei todella tiedä ja ole kokenut asioita!

Aikis, faktalla ja fiktiolla on kai edelleenkin vissi ero?

Hyi teitä Sydneyläisiä kun tuolla lailla menette soittelemaan tv-mainosten perään. Robin kanssa tuumattiin, että on se jännä että kun mainos on suomalaisista niin me niille vaan nauretaan toisin kuin jos mainoksessa olisi joitain muita vähemmistöryhmiä morkattu samalla tavalla... siitähän olisi syntynyt rotumellakka justiinsa tavalliseen tapaan. Nyt te sitten menitte ja sorruitte melkein samalle tasolle! Hyi teitä, sanon minä :roue.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Aikis

Ja faktan ja fiktion väliin mahtuu vielä filosofi Maija-Riitta Ollilan lanseeraama FASI...

sitä nämä keskustelutkin taitavat paljolti olla.

ensiferum

Nojoo kyllahan koko "duudsoneittein" holmoily on ihan taytta paskaa.

Mita tuo tekee "suomikuvalle"? Tuskin yhtaan mikaan. Tuskin kukaan esimerkiksi Jackassia katsonut olettaa kaikkien jenkkien olevan yhta idiotteja.

eevis

Jaaks ja Aikis,

kiitti, tavoite saavutettu! :XXXX :XXXX :XXXX :XXXX :D
Dees - We will bloody bounce back!!!


Aikis

Kivat sulle Eevis, mutta en juo kaljaa.

Jouko

Noo niin takaisin Melbournesta neljä päivää kestäneistä salibandy kisoista, hopeeta tuli vaikka kultaa oltiin hakemassa. :mad: Eli tässä sitä tyypillistä suomalaisuutta, ihan hyvästä toisesta sijasta ei osaa oikein iloita.  Riinaakin oli tarkoitus tavata mutta aamukuudesta iltakymmenen oltiin naimissa joukkueen kanssa joten aikaa ei jäänyt. Pitää varmaan poiketa Annen kanssa kahdestaan ja poiketa myös Lygosilla.

Mitä tulee tohon mainokseen, olen todennut hymyssä suin että mainos on ihan 1/1 totuuden mukainen ihan kuin elävästä elämästä suomessa kuvattu. Barbequetkin väännetään hitsausnaamari päässä. Eihän sille voi muuta kuin nauraa. Mitäs jos vähän squeezytaan hymyä huuleen.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Tony

Juuri niin kuin Ensiferum sanoi, Duudsonit ovat samaa vähä-älyistä sontaa kuin Jackassit ja muut esikuvansa.

Kyseisen trendin kielteinen seuraus on selvästi nähtävissä siinä, että se inspiroi lapsia vastaaviin temppuihin, ja luo mielikuvan siitä, että statusarvosi nousee  mitä hullumman tai uhkarohkeamman tempun suoritat. Eihän tällainen käyttäytyminen mitään uutta ole lasten ja varsinkin nuorten miesten keskuudessa, mutta valitettavasti tällaiset ohjelmat vain lisäävät tätä käytöstä, etenkin kun ohjelman alussa "mainostetaan" ettei kyseisiä temppuja saa tehdä kotona. Ohjelman tekijät tietävät tismalleen, että varoitustekstillä on täysin päinvastainen vaikutus nuoriin.

Terveyskeskusten lääkäreillä olisi varmaan paljonkin varoittavia esimerkkejä kotona ja pihoilla tehdyistä duudsontempuista.

:) Tony

Milka

LainaaOriginally posted by Jouko
 Riinaakin oli tarkoitus tavata mutta aamukuudesta iltakymmenen oltiin naimissa joukkueen kanssa joten aikaa ei jäänyt.

Tiedan tiedan etta on myoha, mutta blondilla ei nyt leikkaa...

Jouko pitaisiko boldatussa sanassa toisen i:n paikalla olla a, vai puuttuuko sanasta tavu "si", vai mita siina oikein pitaisi lukea... :hahhaa. Vai mita sita ollaankaan oltu tekemassa :hahhaa

sanni

En ole itse ehtinyt nakemaan vienti-duudsoneja, mutta toissa on niista jo tullut palautetta: katsojien mukaan tosi jees ja cool ja funny ja crazy. Ja siina on viela eksotiikkaakin, kun tapahtumapaikka on toisella puolella maapalloa. Luulenpas, etta kukaan ei ajattele, etta tossa seikkailee nyt pari perussuomalaista ja etta kaikki on varmaan just tuollaisia siella sitten. Sehan on vain viihdetta (joillekin...). Eika kukaan ole edes joutunut sairaalaan paikattavaksi, vaikka ovat katsoneet kaikki episodit! :P

Jouko

Ooooh...ooops! ei tässä kaapista ulostulo ollut kyseessä, vaikka osa tiimista olikin ruotsalaisia. :D niin ja suihkun ovet pidettiin lukossa ja saippuasta tiukasti kiinni...

Viime vuonna meillä suomalaisilla veti suut tosissaan hymyyn, kun kaksi börjeä nukku samassa parisängyssä. :D :hahhaa

Tänäkin vuonna parin kaverin oli tarkoitus nukkua samassa sängyssä, mutta näkivät varmaan meikäläisen virnistyksen ja toinen meni sovalle nukkumaan. :hahhaa


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

ensiferum

Niin ja suomikuvasta, viimeinkin saatiin sitten euroviisuihin kunnon esiintyja eli Lordi. Tastakin varmaan monet alkaa itkemaan, mutta kyllahan se on fakta perkele etta ei suomesta oikeesti tule muuta kuin hyvia metallibandeja! Ja eihan koko euroviisuissa nyt musiikilla ole sinansa mitaan merkitysta, kuhan vaan tanssijatytoilla on kiinteet perseet ja tissit hyvin esilla. Viela on jos mukana on transuja tai muita homoja niin se on vaan plussaa. Vaikka ei varmasti voittoa tule on niin onpahan oikeesti sentaan uskallettu lahettaa erilainen bandi, eika mitaan saman muotin popmusiinkin kopion kopiota.

Ja minkahan takia kukaan ei kysele sita mita nokia tekee suomikuvalle paskapuhelimillaan?? :o

Ja menikohan tamakin posti vahan topicin vieresta. :itke

Leokatti

Toivottavasti aurinko paistaa huomenna ensiferumillekin :roue
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

arska83

Valitettavasti ei oo vielä tullu bongattua kyseistä sarjaa Australian tv:stä.. Aika kova suoritus kavereilta.. saivat käsittääkseni vielä leffasopimuksen jenkkeihin.

Ensiferumin kans samaa mieltä tuosta euroviisujutusta.. Onhan se nähty, ettei menestystä tuu näillä väkisin väännetyillä poppisbiiseillä.

chilifinn

Masterfood keskustelun jatkoksi linkki sivulle missä voi nähdä sekä squeeze sauce että finishing sauce mainokset.

Hassuja ovat molemmat, eihän noita voi kyllä pahalla ottaa! :D
Omituista vain että aksentti on lähinnä ruotsalainen ja miljöö & pukeutuminen tirolilaista tms... :hahhaa

Jaaks

Mikä linkki :eye::eye::eye:

chilifinn

http://www.masterfoods.com.au/tvc/

Tämä! Sorry, jäi copy paste tekemättä!

Tuipa

Hei katsoitteko tanaan Rove Livea?
Valipaloina Duudsonit mm. heittamassa tikkaa mahaan....! Saihkahdin jo, etta rupeavat nayttamaan ohjelmaa kaape:confuselin ulkopuolella, mutta nahtavasti kyseessa olikin mainoskikka tulevalle DVD:lle...

Jouko

No joo kaikkea sitä pitää tehdä että pääsee julkisuuteen:roue


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

igor

Dudesons should move to hollywood - maybe this way all this makes some sense.:taala

I like to see them when they hit 50 - thats if they are still alive or can even walk or talk.

They say finns are very similar to the japanese - hmm I can see that now.:?

Aikis

10 pojoa, Igor!

LainaaAlkuperäinen postittaja igor


They say finns are very similar to the japanese - hmm I can see that now.:?

Juu, ainakin päättävät päivänsä omaehtoisesti yhtä usein (tai useamminkin) kuin suomalaiset.

Ehkä heissäkin jokaisessa asuu pieni tuutsoni.

Rockola

LainaaOriginally posted by aikaihminen
Juu, ainakin päättävät päivänsä omaehtoisesti yhtä usein (tai useamminkin) kuin suomalaiset.
Mita yhteista on seuraavilla mailla: Valko-Venaja, Eesti, Unkari, Kazakhstan, Latvia, Liettua, Venaja, Slovenia, Sri Lanka ja Ukraina?

Kaikissa naissa (miesten) itsemurhat ovat yleisempia kuin Suomessa tai Japanissa.

http://www.who.int/mental_health/prevention/suicide/suiciderates/en/
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

kris

Aina porukat jaksaa vaan jauhaa suomalaisten itsetunnosta tai sen puutteesta tai suomikuvasta ymss. Duudsonithan on mitä mainiointa ränttätänttäviihdettä! Ja sitäpäitsi varsin vaikeeta sellasta; meinaan, että hemmot on melkoisen arvostettuja stunttimiehiä maailmalla. Jos ne ei hallitsis tota hommaa, niin suurin osa kundeista olis jo aikoja sitten kuollut tai teholla. Noi niitten jutut vaan esitetään siihen malliin, että kundit olis muka joitain mielenvikaisia kylähulluja ja juoppoja.

Kaikki räyhäviihteen diggarit tsekatkaa http://www.thedudesons.com ja nauttikaa suomalaisesta luovasta hulluudesta!  

Tässä viesti poikien Australian kiertueelta: "Hope to see you all at some point on our trip and if you see us walking down the street, just yell "PERKELE!" as loud as you can!" Siinä porukalle vähän suomikuvaa sano nokialainen koneen hississä Brisbanen Hiltonissa neljäntuulenhattu päässä.

Duudsonit rulaa!
T: Krisse

Jurttamuori

Satuitteko katsomaan Laatuohjelma Current Affairia tänään?

Kertoivat pitkän pätkän duudsoneista, kuinka vaarallisia roolimalleja he ovatkaan Australialaisille nuorille. Vertasivat toimintaansa Melbournessa(ko?) rellestäneeseen poikaporukkaan, jotka kuvasivat, kuinka sytyttivät tuleen tytön tukan ja sitten käyttivät tätä hyväkseen.:mad:

Duudsoneiden homma on hullua, ja omasta pikkuveljestäni tiedän, että nuoret  varmaan koittavat kotona niitä temppuja -Tenonvartta voi ajella kuuttakymppiä, sohva sidottuna autonperään ja koittaa pysyä sen kyydissä :cool: MUTTA ei niiden touhuja nyt kuitenkaan voi verrata seksuaalirikokseen ja pahoinpitelyyn! Ihan pisti vihaksi kertakaikkiaan. :mad::mad:

Tuhisee
Jurttis
On vaikeaa olla puhdas ja aatteellinen, kun maailma on ahdas ja puutteellinen.