TAFE & CARRICK Commercial cook/hospitality opinnot

Aloittaja hessukessu, kesäkuu 02, 2010, 21:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hessukessu

Moi!

Pitkästä aikaa taas foorumilla. Workin holiday vuodet on jo ohitse ja (yllätys yllätys) ikävä ausseihin on kova  :nuttu:

No nyt aikani pähkäiltyäni olen päättänyt jatkaa opiskeluja. Aloitin kouun etsimisen suomesta mutta nyt tulin toisiin ajatuksiin ja ajattelin, että otetaan nyt tästäkin selvää. Eli minulla on ajatuksena opiskella ihan "ammattikoulussa" ravintola-kokiksi (eli commercial cook?) tai certificate IV of hospitality. Ymmärtääkseni viestin aiheessa olevat koulut eli TAFE ja Carrick olisi sopivia kouluja minulle. Mikä noista tutkinnoista oikein riittää ammattiin australiassa/suomessa? Kannattaako suoraan tähdätä Diplomaan? Kuinka kauan ammattikoulu kestää Australiassa? ja onko tutkinnon suorittamisen jälkeen helpompaa saada sponsori työviisumiin?

Kaikki kokemukset ja tiedot ovat tervetulleita! kiitoksia etukäteen vastauksista.

Hurrikaani-89

Terve,
juttelin viimeviikolla netissä yhden paikallisen kanssa ja yhtenä keskustelun aiheena oli juuri ammatillisten opintojen suorittaminen Ausseissa, koska itseäkin aihe kiehtoi (vaikka ei omalla kohdalla olekaan vielä ajankohtainen). Kaveri antoi muutaman hyvä linkin:

http://tafe-australia.org/

https://www.tafensw.edu.au/

http://www.study-in-australia.org/

http://www.tafe.qld.gov.au/

En ole itse ehtinyt (vielä) tutustua aiheeseen paremmin, mutta toivottavasti löydät sivuilta jotain apuja!
"slow is smooth and smooth is fast"