uusia perunoita kaupassa

Aloittaja arixmel, heinäkuu 01, 2011, 17:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

arixmel

luulin nahneeni unta mutta kait se oli oikeaa elamaa.  ??? Nain eilen Aldissa uusia perunoita. ne oli semmoisissa annospaketeissa (400 g) ja heidan einesosatollaan eli ihan muualla mita muut vihannekset. niiden nimi oli jotain baby potatoes ja se oli tehty tyyliin lammita ja tarjoa, mukana tuli ilmeisesti joku maustevoi nappi tms.
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

eevis

No huhhuh!  :o Tää oli semmoinen juttu, että piti heti kokeilla - ja kyllähän ne uusilta maistuivat, kun silmät kiinni söi... tosin minen perunoita mikrota (kuten paketin ohje oli), joten keitin. Mutta suli se maustevoinappi keitetyllekin perunalle.  :) Kalliiksi tulee kilohinta näille, mutta kiva kuriositeetti kokeilla.  :peukkuy
Dees - We will bloody bounce back!!!


jounij

Uudet perunat ovat sitten vissiin hyvä juttu!? Faija oli kerran haltioissaan, kun poimi tuoreita perunoita kasvimaaltamme jouluaattona. Hauskaa sinänsä, sillä me emme koskaan istuta pottuja. Niitä kasvaa "omia aikojaan" kompostiin joutuneista perunankuorista tms.


Toisinaan perunoita syövä
Jouni
Canberra

eevis

Jouni  :)

Kai teillä Kainuun nälkämaillakin uusia pottuja joskus oli...  ;) Kyllä ne uudet vaan ovat jotain spessua... näissä jäi uupumaan ultraohut kuori (söin silti kuorineen, oli sen verran ohut kumminkin) ja hampaissa narskuvat hiekat (uudet perunat pitää aina pestä mökkirannan hiekassa), mutta muuten kyllä maistuu ihan erilaiselta kuin tavallinen laarissa koko kesän möllöttänyt peruna.  ;) Ainakin kun istuu keittiössä silmät kiinni, kättä lavuaarissa huljutellen ja oikein vahvasti koittaa kuvitella olevansa mökillä järvenrannassa pottua syömässä...  :D Että menehän sinäkin kompostia tonkimaan, josko lykästäisi! :)
Dees - We will bloody bounce back!!!


jounij

Kainuun nälkämailla ei juuri muuta syötykään kuin pottuja. Siksipä olenkin niistä saanut melkeinpä tarpeekseni. Aikoinani Helsingin seudulle muutettuani en varmaan ensimmäiseen pariin vuoteen ostanut lainkaan perunoita.


Muistelee
Jouni
Canberra

MH

Jounia kompaten, Kainuulaisten perus eine on kastikeperunaa :)