...mutta ainakin piipahdan maassa!

Aloittaja Pepsa, lokakuu 23, 2006, 03:18

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pepsa

Tervehdys :D

Hömh, tuolla opiskelu-osuudessa paapatin aiemmin että olen hakenu ausseihin opiskelemaan. Hainhan minä, ihan totta löpisin. Mutta sattuman kaupalla ja millä lie kohtalon voimalla pääsin sittenkin opiskelemaan täällä Suomen maassa, joten opiskelu muualla saa nyt tässä vaiheessa jäädä. Katsellaan sitä Masteria sitten ehkä kenties uudelleen jos tarpeen.

Vaan ei se kuulkaa mitään. En lähde opiskelemaan ausseihin mutta ainakin piipahdan maassa! Toiveena olisi ensi kesä, Suomen kesä siis, ja aikatauluhan antaa periksi palttiarallaa sen suomalaisten korkeakoulujen kesäloman. :) Ei uskalla sen kummemmin vielä mittään sanoa, paree kai tällä kertaa pitää suu supussa kunnes ne liput todella ON taskussa! Uskoisin silti että ottaisin mielelläni vastaan ajatelmia muilta samaanaikaan matkaavilta. Kohteistahan ei o vielä julkistettavaa tietoa, se sitten myöhemmin. :D

-pepsa-



Pepsa

Sellasta myös että haluaisin tietoa farmeista/rancheista ausseissa? Tiedän, vanha kunnon google ON kova sana, mutta jos jollain olisi ihan jotain konkreettista inffoa. Siis hevosia, karjaa, muita eläimiä, majoitusta, "brat camp" tai muuta leirien jne kaltaista sosiaalista toimintaa? Tuon tapaisesta olisi jo kokemusta ja meinasin ainakin yrittää etsiä paikan jossa voisin vähän orjana tehdä hommia. Jos ruoka-/majotuspalkalla niin hetki vain, mikäli :taala korvauksen saa niin hiukka kauemmin. Kiitosta!



Assa

En tiia onko joku jo vastannut sulle mutta WWOOFing on aika hyva jos haluut tutustua maahan ilman majoitus- ja ruokakuluja. Teet pienta tyontapaista 4-6h per paiva ja saat ylospidon "ilmasiks".

Jos kattelet mm Jobmap, TNT mag tai Brittish Balls nimisia lehtia niin varmaan kuulet jostain OZstaysta. Siella ne vinkit. Lehdet on ilmasia ja niita saa melkein mista tahansa missa on backpackereita.

Maailmanlaajuisesti www.wwoof.org
Australia www.wwoof.com.au