Paavi Sydneyssä

Aloittaja Aikis, heinäkuu 17, 2008, 14:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aikis

Sydneyssä asuvat ja hengailevat...olisi kiinnostavaa kuulla, miten Paavin vierailu näkyy ruohonjuuritasolla siellä alhaalla. Uutisten mukaan luvassa on melkoinen spektaakkeli, mutta entä käytännössä? Katolilaisuus on siellä varsin vahva...

Tuipa

Taallahan on koko maa ihan sekaisin!
Viime viikonloppuna oltiin Healesvillessa, siis Melbournen ulkopuolella olevassa elainpuistossa, ja sekin oli taynna pilgrimeja. Eri maat ja maanosat olivat edustettuina, ja kansaa riitti! Taytyy kylla myontaa etta ealimet olivat aika rauhattomia kun ihmisia riitti, samoin savua grillipaikoilta, ja tietysti kova-aanista laulua.
Uutiset juuri nayttivat kuvaa tilaisuudesta ja kaupungilta; huh huh!!! Letoasemilla on aikamoinen hulabaloo, ja tarinoiden mukaan Sydney on ihan sekaisin ja taynna laulua! Etta sellaista katolista huumaa taalla

arja

täällä Randwickissa vielä pahinta hulabaloota odotellaan, mutta nyt katukuvassa näkyy joka toisella oransseja reppuja (WYD-reppu) ja joka kaupassa riittää jonoa ja kiirettä.. tarkoituksena pysytellä tämä päivä sisätiloissa ja huomenna lähteä karkuun kaupungista niin pääsee helpommalla. Eihän edes cityyn pääse enää autolla muuta kuin kiertoteitä, bussitkin koukkaa bondi junctionin kautta.. Onneksi sinne ei tarvitse usein lähteä, sääliksi käy kyllä siellä asuvia ja työskenteleviä. Mutta hyvähän se on että porukkaa riittää(paikallisille pienyrittäjille tosihyvä), eiköhän nämä uskovaiset ole kuitenkin aika rauhallista ja iloista porukkaa luulisin. Katoliset huligaanit... heh.. joka paikka on vaan täynnä turva-aitoja, telttoja yms lippuja ja mainosta.
Hullu saa olla (ja v?h?n pit??kin olla) mutta ei tyhm?!

Jaaks

But, there is always one, as the photo below shows  :pepsodent

Aikis

Mainio kuva tosiaankin...kukahan sen on napannut? Ei vaiskaan, taitaa  >:D olla trikki...

Isa03k

Olen asunu Sydneyssa jo 7kk eli koen olevani jo osa kalustoa ja pitaa myontaa etta vahan on ollut noitten turistien kanssa hermo kireella kun niita on joka paikka taynnnna...  :D En ole keskustassa paljoa kaynyt varsinkaan sen jalkeen kun kaverin kanssa mentiin oopperatalolta ostamaan lippuja konserttiin (boob, huono idea  :nuttu: ) koko oopperatalon ymparys oli yhta ihmismassaa ja konserttilavoja jne. Siella vahemman uskovainen tunsi olonsa vahan a-histuneeks.  8) Kaupungilla tosiaan kun nakee monesti 10-50 hengen joukkoja joilla kaikilla se oranssi reppu ja mikalie "jos katoan niin osoitteeni on seuraava: " info kaulassa :D paasevat silla ainakin metrossa ja bussissa ilmaseks. Asiaan kuulu myos oman maan lippu, repussa kinni pieni ja iso jota huiskutellaan.

Yhden kolarinkin todistin keskustassa kun odoteltiin liikennevalon vaihtumista jotka vastaavaan suuntaan toisella puolella katua vaihtu eri aikaan. Toisella puolella katua oli vahintaan sata ytd:laista ylittamassa katua osisssa ja meidan puolella pieni joukku. No kun meilla vaihtu valo huusi mies etta lahtekaa vaan yli vaan kun heilla oli edelleen punainen niin vastaantullut auto joutu vaistamaan ja kolaroi toisen auton kanssa. Oli viela hieno kaksipaikkainen kalliin nakonen auto joka meni sivusta aika kivasti ruttuun. Etta suuret ihmismassat ja liikenne ei aina sovi niin hyvin yhteen.  Mutta henkilovahingoilta onneksi valtyttiin.  Vahan huonosti selitetty, hoono soomi...  :god: