Seitsemännet Viralliset Brisbanen Suomipop-Puistojamit
Puistojamit BrisbanessaNiin se aika rientää ja Puistojamit ovat jo ovela, tässähän alkaa jo jännittää niin että pissa on lirahtaa housuun!

PS: virallinen pohjienottopaikka Kippis on tänäkin vuonna Melange Cafe heti siinä Roma St asemalta puistoon vievien liukuportaiden yläpäässä.

Enää kolme yötä Wappuun!
Seitsemännet Viralliset
Brisbanen Suomipop-
Puistojamit
Viilee tyyppi cool Cheesy
Missä:
Roma Street Parklands, Brisbane, Queensland, Australia Tongue siinä jossain amfiteatterin liepeillä
Milloin:
la 30.4. 2011 klo 1.30pm->
Mitä mukaan: Soittopelejä Järkyttynyt, lauluääniä Cheesy Pepsodent Pentin hymy, nuottiöljyä Kippis  Evil Mitä muuta pitää muistaa:  Wink slipslapslop!  Järkyttynyt
Säävaraus!  Pepsodent Pentin hymy Jos force majeure -syistä paikka tai aika vaihtuu Huh? tai muuten kaipaa juttuseuraa  Viilee tyyppi niin viimeisimmät kisauutiset  Cool saa numerosta 0432 968 098.

Julkisilla paikalle pääsee kätevimmin junalla (Roma Street). Muita matkavinkkejä  Wink  tarjoaa Translink  Paukku Ylös

armotonta menoa ... nurtsilla!
PS: Ellet ole aikaisemmin Puistojamitellut, jotain kuvaa meiningistä saa ehkä tästä:
Kumartaa Audiodokumentti (6 min, 3 MB) Toisista Virallisista Puistojameista vuodelta 2007 Viilee tyyppi  KippisHISTORIALLISTA RAINAA VUODEN 2010 SUOMIPOP-PUISTOJAMEISTA

Video clippi Brisbanen Suomi-POP Puistojameista, valitettavasti voimakkaasti pakattuna joten laatu ei ole päätä huimaava. En leikkaillut rainaa sen paremmin, joten kuvaajasta ei näy muuta kuin suu :)

Huom! video ei käynnisty automaattisesti...