Kirjoittaja Aihe: Leivonta: paistonkestävää marmeladia?  (Luettu 1334 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hosuli

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 48
Leivonta: paistonkestävää marmeladia?
« : Huhtikuu 27, 2011, 06:04 »
Heippa!

Onko kukaan löytänyt uuninkestävää marmeladia Brisbane/GC -alueella pikkuleipien ja paistosten täyttämiseen? Luumumarmeladin osaan joulutorttuihin keittää itse, mutta muiden kanssa on vähän niin ja näin. Kaupan hyllyt notkuvat erilaisia paahtoleivän päälle tarkoitettuja hilloja, mutta uuniin laitettuna kuohuvat yli ja pilalle menee koko soppa. Joskus Suomessa kokeilin hätäpäissäni lisätä hiukan perunajauhoja paistonkestämättömään marmeladiin, mutta sekin tuppasi jonkun verran kuohumaan - tai sitten laitoin liikaa perunajauhoja ja lopputulos oli sitkeä...

Manteli-appelsiinipikkuleivistä haaveileva
Hosuli