Kirjoittaja Aihe: Sairaanhoitaja- opiskelijat vaihtoon  (Luettu 3485 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kipajaminttu

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Sairaanhoitaja- opiskelijat vaihtoon
« : Helmikuu 07, 2008, 20:40 »
Hei!

Olemme kaksi sh-opiskelijaa ja olemme tulossa työharjoitteluun (3 kk)Australiaan tammikuun -09 alussa. Olemme vielä ilman harjoittelupaikkaa, sillä Suomikoti on koulun puolesta koettu sopimattomaksi (ei tarpeeksi vaativa). Millainen paikka Queensland hospital on, ja onko sinne mahdollista edes päästä vaihtoon. Jos on, niin millainen asumistaso siellä on. Saako asuntoja ja minkä hintaisia ne ovat? Mitä kaikkea tulee hommata (papereita) päästäkseen Australiaan työharjoitteluun? Tässä kysymyksiä heti alkuunsa ja lisää varmasti seuraa....

Kiitos jo etukäteen!!!  :)

Terveisin Kipa

P.S pitääkö blue card olla ja mistä sen saa hommattua!!!

Poissa Andreasyan

  • Muriaanien kuninkas
  • ****
  • Viestejä: 281
Vs: Sairaanhoitaja- opiskelijat vaihtoon
« Vastaus #1 : Helmikuu 07, 2008, 21:37 »
Hmmm..

Queensland Hospital? Voin olla vaarassa, mutta enpa ole sellaisesta sairaalasta kuullut.

Asumistaso? Niinkuin siella sairaalassa vai? :pepsodent

Kayttakaapa tota hakulaatikkoa= "HAKU", joka on sanojen OHJEET ja PROFIILI valissa, ja selatkaa viestiketjuja esim. hakusanoilla "sairaanhoitaja" ,"hoitsun hommista" ,"asuminen" jne jne...Naista asioista kun on moneen kertaan keskusteltu tassa foorumissa.


Sen jalkeen kannattanee ottaa yhteytta esim.

Princess Alexandra, RBWH, Logan &The Prince Charles sairaaloihin mikali Brisbanen alueelle olette tulossa. Kaykaa katsomassa linkki:
www.health.qld.gov.au

Queensland Health on siis QLD alueen "sairaanhoito piiri" ja sielta loytyy varmasti tietoa julkisen puolen sairaaloista.

Vaihtoon tullessane tarvitsette taalla "facilitator" henkilon, eli ns. ohjaajan, joka tyoskentelee yliopiston alaisena, esim. University of Queensland:n sairaanhoito opiskelijat saavat ohjaajan em. yliopiston puolesta. Koulunne Suomessa pitaisi siis olla yhteistyossa jonkun yliopiston kanssa jossa sairaanhoitajia koulutetaan. Sairaanhoitajia koulutetaan mm. Uni of QLD:ssa, QUT:ssa ja Griffith University:ssa.

"Sinisen kortin" tavitsette vain ja ainoastaan jos olette lapsien kanssa tekemisissa, eli esim. aikuisten ortopedian osastolla harjoitellessa ette sita tarvitse. Kortista en kuitenkaan tassa vaiheessa huolehtisi, kannattaa ensin ottaa selvaa onko joku yliopistoista halukas ottamaan opiskelijoita ulkomailta vaihtoon ja mitka heidan kriteriansa ovat.

Lycka till,

A

Poissa *aurinko*

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 2
Vs: Sairaanhoitaja- opiskelijat vaihtoon
« Vastaus #2 : Lokakuu 13, 2009, 12:58 »
Moikka,

Saitteko Brisbanesta harjoittelupaikkaa jostain sairaalasta? Itse opiskelen kans sh:ksi ja oisin lähdössä tammikuu 2010 Brisbaneen suorittamaan työharjoittelua. Ois kiva kuulla teidän ja muidenkin asiasta enemmän tietävien kokemuksia ja saada mahdollisesti vinkkejä siihen kuinka paikkaa kannattaa hakea ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon.