Kirjoittaja Aihe: Medianomi opiskelija etsii työharjoittelupaikkaa!  (Luettu 2337 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa senja

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 4
    • http://www.senjareissaa.blogspot.com/
Medianomi opiskelija etsii työharjoittelupaikkaa!
« : Maaliskuu 06, 2008, 12:22 »
Moikka!

Oon 23-vuotias tyttö Tampereelta ja opiskelen medianomiksi. Ensi syksynä alkaisi sitten työharjoittelu ja haluaisin sen suorittaa Australiassa. Työharjoittelupaikan tulisi olla jotenkin media-alaan liittyvä, kaikki mahdolliset huomioidaan: lehdet, tv, radio, internetsivustot, tuotantoyhtiöt, mainostoimistot, painot ym.. ja ainiin työskentelen iloiten ilman palkkaa!

Kokemusta löytyy TV tuotannoista, kuvaus hommista ja printtimediasta. Aika näpsäkkä oon myös käyttään tietokoneita joten graaffinen ja nettipuolikin onnistuu.

Olin WH:lla Ausseissa 1,5 vuotta sitten ja innolla palaisin takasin Aurinkoon.
Kaikki vinkit ja ideat otetaan ilolla vastaan. Työpaikkatarjoukset ja kyselyt voi laittaa osoitteella senjaj(a)luukku.com

Poissa Inkaa

  • Knihti
  • ***
  • Viestejä: 161
Vs: Medianomi opiskelija etsii työharjoittelupaikkaa!
« Vastaus #1 : Heinäkuu 09, 2008, 23:41 »
Moikka!

En tiedä vieläkö olet vailla paikkaa, mutta itselläni oli sama tilanne vajaa kaksi vuotta sitten. Oikeastaan en tehnyt muuta kuin kirjoitin pirun hyvän hakemuksen ja cv:n joita lähetin Sydneyn alueelle noin 40 paikkaan.
Muutaman firman kanssa olin sähköpostitse yhteistyössä ja sitten tuli yhdestä hyväksyvä vastaus. Samoin kävi kahdelle kaverilleni, joten lykkyä tykö etsintään. Tältä sivustolta et välttämäti löydä paikallisten firmojen rekryihmisiä  ;) Eli suuntaa hakemuksesi suoraan erinäisiin firmoihin, joita muuten kyllä löytyy!  :XXXX

 :coolh
Takaisin Aussilaan toivottavasti pysyvästi!