possumi (Brisbanessa ainakin West Endissä sijaitseva Tukka tarjoilee, en tosin voi suositella, ei ollut mikään makuelämys)
Possumista tulee tosi hyviä lihapullia tai shis kebabs, mutta täytyy laittaa jonkin verran silavaa mukaan kun liha on niin kuivaa.
Tuo Tukka'n tarjoama possuminliha tule todennäköisesti NZ tai Tasmaniasta, koska QLD possumit on rauhoitettu (endangerous species ? ) ja niiden tappaminen ja lihan myyminen on laissa kielletty.
Aasialaiset ovat suurimmat possuminlihan ostajat Australiasta - onhan se toki parempaa kuin kissat ja koirat

Moreton Bay Bugs tai Balmain Bugs kuten niitä kutsutaan eteläisemmissä valtioissa ovat suurta herkkua ja parhaimmillaan grillattuna sitruuna-valkosipulivoin kanssa

Abalone (eräänlainen merietana) on ehkä parasta merenherkkua, mutta toivottoman kallista ja siksi hyvin harvoin syötyä.
Ja asiasta toiseen, niin lihasta parasta on Australian erikoisuus Wagyu (eli samalla tavalla kasvatettu kuin Japanilainen Kobe) beef. Todellakin sulaa suussa, mutta vaikea saada koska lähes kaikki menee Aasian markkinoille ja lähinnä Japaniin sekä maksaa parhaassa (tai pahimmassa tapauksessa) n $300.00/ kilo. Halvemmalla saa Wagyu beef cheeks ja ne kun valmistaa oikealla tavalla, niin et parempaa "pihviä" ole ikinä syönyt.
Käärmeen lihassakaan ei ole mitään vikaa. Koostumus muistutta hieman kananlihaa ja makua ei paljoa ole, mutta on kuivaa, joten täytyy osata kokata oikein ja on parasta haudutettuna jossain hyvässä liemessä.
Kuitenkin huippu kokemus on syödä Witchety Grubs kuten Jounikin sanoi ja varsinkin kun ne on aidon Aboriginaalin nuotion kuumassa tuhkassa grillaamia ja didgeridoo soi taustalla. Ne on ihan ok, mutta eivät kylläkään mieliruokaani, mutta kaikkea indigenoushan on kokeiltava
