Kirjoittaja Aihe: Asuntoa etsitään Darwinissa  (Luettu 2299 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Yatungka

 • Vieras
Asuntoa etsitään Darwinissa
« : Helmikuu 18, 2007, 08:00 »

Tervehdys trooppisesta Darwinista!
Tänne olisi tarkoituksena jäädä pysyvästi, mutta asuntoa ei tunnu helpolla löytyvän...  :-\ Olemme luotettava työssäkäyvä pariskunta, ja mukana kulkee myös siisti ja hyväkäytöksinen koira. Haussa on 2-3 makuuhuoneen kokoinen asunto/talo omalla takapihalla Darwinista tai sen läheisyydestä (Humpty Doo mukaanlukien). Pienemmätkin asunnot (kaikenlaiset) huomioidaan! Kiitos!  :)

Poissa Nordman

 • Mänkki
 • **
 • Viestejä: 86
Vs: Asuntoa etsitään Darwinissa
« Vastaus #1 : Maaliskuu 03, 2007, 14:19 »
Jeps, asunnon saanti Darwinista tuntuu olevan kivenalla :D Itse tapeltiin saman asian kanssa 3kk huonolla menestyksellä :P
"Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea"

Yatungka

 • Vieras
Vs: Asuntoa etsitään Darwinissa
« Vastaus #2 : Maaliskuu 05, 2007, 13:16 »

Niinpä... Tai onhan asuntoja ja taloja tarjolla vaikka kuinka ja paljon, mutta koiraa ei huolittaisi niistä juuri mihinkään! Löydettiin kuitenkin pieni tilapäisasunto (johon lemmikitkin tervetulleita  ;D), josta käsin etsitään sopivampaa asuntoa ajan kanssa.

Muuten Darwin onkin sitten ihan huippupaikka, me tykätään kovasti! Kauanko foxmann on asustellut täällä tropiikissa - nyttemmin monsuunisateisessa sellaisessa?

Poissa Hessu

 • Piltti
 • *
 • Viestejä: 21
 • Thumbs up!
  • http://www.drawnword.com
Vs: Asuntoa etsitään Darwinissa
« Vastaus #3 : Maaliskuu 05, 2007, 18:48 »
Hei,

Olemme saaneet Regional viisumin ja muuttamassa kuukauden kuluttua Adelaideen. Meilläkin on koira, joka näillä näkymin on jäämässä hoitoon sukulaisille Suomeen. Toitteko koiran Suomesta vai hankitteko sen paikan päältä? -Ymmärrän tietty, että kämpän saanti on turren kanssa vaikeampaa, kun vuokranantajat eivät oikein uskalla ottaa riskiä, vaikka eläin olisi vain pieni villakoirakin.

Mutta muuten Darwinista... Meillä olisi ilmeisesti mahdollista vaihtaa regional aluetta, kun haemme vain sponsoroinnin esim. Northern Territorysta... Emme vaan ole ikinä käyneet Darwinissa... Oletteko löytäneet sieltä töitä, tms... Kehuit paikkaa... osaatko vertailla sitä Adelaideen?

terv. HessuNiinpä... Tai onhan asuntoja ja taloja tarjolla vaikka kuinka ja paljon, mutta koiraa ei huolittaisi niistä juuri mihinkään! Löydettiin kuitenkin pieni tilapäisasunto (johon lemmikitkin tervetulleita  ;D), josta käsin etsitään sopivampaa asuntoa ajan kanssa.

Muuten Darwin onkin sitten ihan huippupaikka, me tykätään kovasti! Kauanko foxmann on asustellut täällä tropiikissa - nyttemmin monsuunisateisessa sellaisessa?