Australian Viestitaulu, Australian Suomalaiset.

Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Maaliskuu 12, 2017, 04:30 »
Millainen palkkataso täytyy olla Australiassa, että pystyy elämään ns. normaalia elämää? Tarkoitan tällä normaalilla elämällä sitä, ettei tarvitse jokaista senttiä laskea eli jää vähän rahaa ylikin pakollisten menojen jälkeen.  :) Olen katsellut oman alani työpaikkailmoituksia, mutten yleisestä palkkatasosta tiedä, niin jää epäselväksi onko palkkaus ns. heikohkoa.

Kuukkelikuu, määrittele "normaali". Toiset tulevat mielestään loistavasti toimeen $50,000 /v tuloilla, toisilla on vaikeuksia $100,000 tuloilla...
Samoin, kysymyksesi oli yhtä laaja kuin "mitä maksaa eläminen Euroopassa, entä palkat?" Sekä palkat että asumiskulut vaihtelevat alueittain, joten pieni tarkennus auttaa haarukoimaan sopivaa tasoa. Onko kyse yhden vai monen hengen taloudesta? Mikä ammattiala ja minkälaiset hommat?
92
Työelämä - työnteko / Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut kukkelikuu Maaliskuu 11, 2017, 20:41 »
Hei!

Millainen palkkataso täytyy olla Australiassa, että pystyy elämään ns. normaalia elämää? Tarkoitan tällä normaalilla elämällä sitä, ettei tarvitse jokaista senttiä laskea eli jää vähän rahaa ylikin pakollisten menojen jälkeen.  :) Olen katsellut oman alani työpaikkailmoituksia, mutten yleisestä palkkatasosta tiedä, niin jää epäselväksi onko palkkaus ns. heikohkoa.
93
Lukijoiden Ilmoitustaulu / Vs: Lasten perhepäivähoitoa sydneyssä - paikkoja vapaana!
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Maaliskuu 11, 2017, 03:40 »
Tama viesti oli julkaistu neljasti perakkain tanne Dunderiin, neljaan eri ryhmaan. Poistin kolme niista silla yksi riittaa, tassa tapauksessa tassa Lukijojiden Ilmoitustaulu -ryhmassa.
94
Lukijoiden Ilmoitustaulu / Lasten perhepäivähoitoa sydneyssä - paikkoja vapaana!
« Uusin viesti kirjoittanut annaeveliina Maaliskuu 10, 2017, 22:08 »
Hei!
Minulla on pieni lastenhoito yritys lähellä Bondi junctionia Sydneyssä (bronte roadilla). Tarjoan hoitoa maanantaista perjantaihin 7.30-17.30 ja minulla on muutama paikka vapaana. Minusta olisi ihana saada suomalaista vahvistusta ryhmään!
Yrityksestä:
*Lastenhoitoalan koulutus, first aid & wwc (working with children check)
*kaikki lapset hoidossa ovat immunisoitu
*päivät sisältävät terveelliset ateriat
*(approved childcare benefits&rebates)
Jos olet kiinnostunut, sinulla on kysymyksiä tai haluaisit tulla vierailulle laitathan minulle viestia! Viestia voi laittaa suoraan minulle privaattina tai ottaa yhteytta kuvassa olevaan numeroon.
95
Lukijoiden Ilmoitustaulu / SUKULAISIA ETSIMÄSSÄ!
« Uusin viesti kirjoittanut Irma Vatjus Maaliskuu 09, 2017, 04:48 »
HEI, TEEMME SUKUKIRJAA, olemme yrittäneet etsiä 1950 - luvulla AUSTRALIAAN muuttaneen sukumme jäsenen ja hänen perheensä yhteystietoja. Osaisiko joku auttaa? Leena, Anja, Terrence ja Timo Laukkanen. Jään mielenkiinnolla odottamaan,mitä tämä viestikanava tuo tullessaan Kiitos jo etukäteen. Irma s - postiosoite irma.vatjus@gmail.com
96
Matkustamme Australiassa marraskuussa ystäväni 50 v. päivien kunniaksi. Etsimme asuntoa tai huonetta Melbournesta n. ajalle 6.- 27.11.2017. Mielellään keskusta, CBD, South Melbourne tai Yarra.
Vuokraisitko kahdelle siistille ja luotettavalle naishenkilölle asunnon?
Laita viestiä, niin kerromme lisää. T. Taru ja Jaana
97
Viisumit - muuttaminen / Vs: Vaimon vakuuttelu
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Helmikuu 13, 2017, 10:32 »
Jaatinen, jos koitat hahmottaa mikä australialaisista tutkinnoista vastaan ammattikoulun suorittamista, niin täältä löytyy lisätietoja: Australian Qualifications Framework. Kun katsot kunkin tutkinnon tarkempaa kuvausta, siellä myös kerrotaan mikä on tavanomainen opiskeluaika niihin.

Ammattikoulu taitaisi tuottaa Cert III / IV -tasoa, ehkä jopa Diploman joillain vaativammilla linjoilla. Australiassa koulua vastaisi ehkä lähinnä TAFE, tosin monella alalla tehdään paljon myös oppisopimuskoulutusta.
98
Viisumit - muuttaminen / Vs: Vaimon vakuuttelu
« Uusin viesti kirjoittanut Jaatinen3 Helmikuu 08, 2017, 10:24 »
Moi. Huvikseen tuossa meinasin tehdä tuo EOI:n, mutta se tyssää tuohon koulutushommaan. Oon koittanut googlailla mutta en löydä millään, eli mikä vastaa ammatikoulua noista kaikista? Ja mitä kattaa "secondary level"?

Kiitokset jos joku jaksaa auttaa miestä mäessä  :XXXX
99
Kysymyksiä / Vs: Järjestön kautta Ausseihin ?
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Helmikuu 05, 2017, 22:16 »
Annukasa, viisumin kanssa aina parasta on katsoa ehdot ja hinnat suoraan niitä myöntävältä viranomaiselta, Australian tapauksessa border.gov.au.

Kaupallisen yhtiön (esim Kilroy) käyttäminen järjestelyissä on makuasia. Jotkut käytävät mutta yleensä kommentit ovat sen tapaisia että niiden tarjoama apu on arvokkainta ehkä sellaiselle joka ei koskaan ole ollut naapurikylää kauempana. Katso huolella mitä he tarjoavat, sillä monesti se rajoittuu käytännössä hostellimajoitukseen ensimmäisten viikkojen aikana ja siinä se - muun suhteen luvataan ehkä "auttaa" mutta käytännössä joudut silti tekemään käytännön työn itse.
100
Kysymyksiä / Järjestön kautta Ausseihin ?
« Uusin viesti kirjoittanut Annukasa Helmikuu 05, 2017, 20:24 »
Syksyllä olen lähdössä Suomesta Ausseihin Working Holiday viisumilla. Fiksuin tapa lähteä? Järjestön kautta (Kilroy, GoXplore jne.) vai ihan itse matkan rakentamalla? Olen ihan kujalla mitä kaikkea pitää olla mukana ja paljon mikäkin maksaa? Osa sanoo että viisumi on 95e + posti ja osa sanoo että 4e/päivä ! Nyt viisaammat kertokaa vastauksia ennen kuin pää räjähtää  ??? :o :confuse
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]