Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 25, 2017, 11:13 »
Onhan se reippaasti enemman kuin mita Suomessa sai, eli vaikka taalla joutuis sen 10 000$ kurssin tekemaan et saa rekisteroitya ni akkia sen maksaa pois :)

Onneksi sen tietää ajoissa, niin koitan varautua siihen etukäteenkin.  :o
Kiitos numeroista. Ne auttaa vähän pohtimaan tulevaa.  :peukkuy
92
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Huhtikuu 16, 2017, 03:39 »
sToked, aika isot verot sinulla (brutto 8000, netto 4700). ATOn taulukon mukaan sen pitaisi olla jossain lahella 25%. Tietty eri asia, jos sinulla on paljon jotain after-tax sacrificeja siina mukana.
93
Työelämä - työnteko / Vs: Palomies-Hoitotason ensihoitaja/sairaanhoitaja työt?
« Uusin viesti kirjoittanut sToked Huhtikuu 12, 2017, 12:22 »
Sairaanhoitajista on kylla pulaa (tai ainakin pateville tyo aina loytyy), mutta rekisterointi on se hankala ja kallis osuus. Mulla on pitka threadi tassa samassa tyoelamaa - osiossa joka natsii lukasta ja ahpran sivuilta sit erikseen loytyy tanhetkiset rekisterointiohjeet ja vaatimukset. Mut kuten ylempana mainittiin, eka viisumi ja sitten rekisteronti. Voi toki yrittaa rekisterointia jo suomesta kasin ja sit ettia sponssi ja koittaa sitakautta, mut jos ahpra vaatii bridging kurssin tekemisen ni sit joutuu student visalla tulemaa ja sen jalkeen sit sponssit/PR-viisumit.

Taika: ma oon Gold Coast University sairaalassa ensiavussa/lasten teholla ja kylla lampimasti suosittelen tanne tulemista jos oikeesti loytyy halua/taistelumielta :D huikea paikka edistaa omaa uraa ja palkat kohdillaan.
94
Etorvii, paivakodit Australiassa ovat jarjestaan yksityisia eli joutuisitte valitsemaan potentiaaliset kohteet ja ottamaan niihin suoraan yhteytta.
Sopivien kohteiden valinnassa parhaiten tietty voivat auttaa takalaiset aidit ja voi olla etta kaytannollisinta teille on liittya Facebookissa ryhmaan 'Suomimammat Australiassa' ja kysya olisiko siella jollain ehdotuksia / suosituksia hyvista paivakodeista joissa harjoittelu voisi onnistua. Vaihtoehtoisena ryhmana on 'Australian Suomalaiset'.
95
Hei!
Olemme 23 ja 25 vuotiaat naiset Xamkin ammattikorkeakoulusta, Mikkelin kampukselta ja olemme aloittaneet syksyllä 2016 sosionomiopinnot. Haluaisimme suorittaa syksyllä 2017 (loka-marras) kansainvälisen työharjoittelun Australiassa, mutta ongelmana on, että valmiita harjoittelupaikkoja siellä ei ole ja meidän pitäisi itse etsiä sellainen.

Voisitteko auttaa meitä löytämään sopivan harjoittelupaikan tai antaa vinkkejä, mistä kannattaa alkaa kyselemään? Harjoittelu voisi kestää n. 2 kuukautta ja sen tulisi olla päiväkodissa.

Olemme olleet molemmat lähihoitajia aikaisemmalta koulutukseltamme, joten lasten kanssa olemme työskennelleet paljon.
96
Oz Online lähdössä Australiaan tai Australiassa / Vs: Sydney kokoontuu!!!
« Uusin viesti kirjoittanut MaHa Huhtikuu 04, 2017, 02:53 »
Huhtukuun huikat!

Young Finns kokoontuu Torstaina 6/4/2017
Klo 18:00 ->

PUMPHOUSE BAR
17 Little Pier St
Darling Harbour NSW 2000
http://pumphousesydney.com.au/

tervetuloa!  :XXXX
Marko


97
Työelämä - työnteko / Vs: Palomies-Hoitotason ensihoitaja/sairaanhoitaja työt?
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 03, 2017, 12:37 »
Pyöriikö tällä foorumilla ketään, joka nyt töskentelee sairaanhoitajana Australiassa?  :) Olisin kiinnostunut tietämään lisää.
98
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 03, 2017, 12:31 »
Mikä siellä päin mahtaa olla sairaanhoitajan kk-palkka?  :) En ole vielä erikoistunut, joten en osaa sanoa mitään erityisen tarkkaa toivetta.  :D Mietin että kuinka tulee toimeen jos vain alkuun toisella on duunipaikka... Oltaisiin tulossa kahdestaan ja Australia on meille vielä aivan avoin.
99
Viisumit - muuttaminen / Vs: Tulkintakysymys turistiviisumista
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Maaliskuu 31, 2017, 04:25 »
Isorapu, tuo viisumi sallii sinun olevan Australiassa 12 kk ajanjakson aikana mutta korkeintaan 3 kk kerrallaan. Eli korkeintaan 3 kuukauden valein sinun pitaa pistaytya maan rajojen ulkopuolella, jos haluat jatkaa Australiassa olemista. Tata voi tehda niin monta kertaa kuin haluaa sen 12 kk aikana, ja jokainen saapuminen maahan kaynnistaa sen 3 kk laskurin uudelleen.
Voisit siis teorisassa olla Australiassa 365 paivana sen vuoden kuluessa: vahintaan kolmesti siina valissa aamulento Uuteen-Seelantiin ja heti seuraavalla koneella illaksi takaisin.

Suomen suurlahetysto ei tietenkaan voi neuvoa tassa silla kyse on eri maan viisumista vaan lahetysto neuvoo asioissa, jotka liittyvat Suomeen. Oikea osoite Australian viisumien suhteen on Australian viranomaiset (border.gov.au).
100
Viisumit - muuttaminen / Tulkintakysymys turistiviisumista
« Uusin viesti kirjoittanut isorapu Maaliskuu 31, 2017, 03:07 »
Hei,

Olen Australiassa perus eVisitorilla (normaali netistä haettava turistiviisumi) jonka ehdoissa lukee että maassa saa olla enintään 3kk yhtäjaksoisesti 12kk aikana. Olin tulkinnut asian aiemmin niin, että ko. viisumilla saisi siis olla yhteensä 90vrk vuoden ajanjaksolla. Koska halukkuus pysyä maassa n. kuukausi ylimääräistä on kasvussa, katselin ehtoja vähän tarkemmin ja vaikuttaa siltä, että rajoitus ei olekaan yhteensä 90 päivää per 12kk, vaan ainoastaan yhtäjaksoista olemista.

Eli voinko tehdä näin: Olen maassa 2kk --> menen U-Seelantiin muutamaksi päiväksi --> palaan takaisin toiseksi 2 kuukaudeksi? Resetoituuko se 3kk laskuri joka kerta kun poistun maasta, vai saanko olla vain sen 90vrk vuoden aikana yhteensä riippumatta poistunko välissä maasta vai en?

Toki varmaan koko ajan ei voi hypellä edestakaisin, mutta toivoisin että joku voisi selventää onnistuneeko tämä. Yritin jo kysyä Suomen suurlähetystöstä ja vastaus oli "emme kommentoi tällaisia asioita"  :nuttu:

Kyse tosiaan vaan yksittäisestä reissusta jolloin aikaa vietettäisiin Ausseissa se 2kk+2kk, tarkoitus ei ole reissata koko ajan edestakaisin.

Kiitos jos joku viitsii vastata, tarvitsisin tietoa suhteellisen akuutisti!
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]