Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Lukijoiden Ilmoitustaulu / Löytyisikö töitä kahdelle reippaalle nuorelle?
« Uusin viesti kirjoittanut Ida ja Fanni Toukokuu 08, 2017, 15:47 »
Suunnittelemme yhdistettyä loma-/työ-/kielikylpy-matkaa Australiaan Working holiday viisumin turvin. Valmistumme kauppaopistosta tänä keväänä (yo-merkonomi ja merkonomi) ja tarkoituksena olisi viettää noin puoli vuotta maailmalla kielitaitoa parantaen, alkaen syksystä 2017. Työkokemusta meillä on kaupan alalta, siivoustöistä, lastenhoidosta sekä varasto- ja toimistotyöstä.

Nyt etsimme siis töitä ja vuokra-asuntoa kahdelle siistille ja luotettavalle nuorelle naiselle. Olisimme erittäin kiitollisia kaikista tiedoista!

Ida ja Fanni
Tampere
ida_sormunen@icloud.com92
Työelämä - työnteko / Vs: Palomies-Hoitotason ensihoitaja/sairaanhoitaja työt?
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 25, 2017, 11:14 »
sToked: Jesh mahtavaa. Mä etsiskelen sen threadin. Laittelen sulle myös viestin.  :peukkuy
93
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 25, 2017, 11:13 »
Onhan se reippaasti enemman kuin mita Suomessa sai, eli vaikka taalla joutuis sen 10 000$ kurssin tekemaan et saa rekisteroitya ni akkia sen maksaa pois :)

Onneksi sen tietää ajoissa, niin koitan varautua siihen etukäteenkin.  :o
Kiitos numeroista. Ne auttaa vähän pohtimaan tulevaa.  :peukkuy
94
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut RUU Huhtikuu 16, 2017, 03:39 »
sToked, aika isot verot sinulla (brutto 8000, netto 4700). ATOn taulukon mukaan sen pitaisi olla jossain lahella 25%. Tietty eri asia, jos sinulla on paljon jotain after-tax sacrificeja siina mukana.
95
Työelämä - työnteko / Vs: Palomies-Hoitotason ensihoitaja/sairaanhoitaja työt?
« Uusin viesti kirjoittanut sToked Huhtikuu 12, 2017, 12:22 »
Sairaanhoitajista on kylla pulaa (tai ainakin pateville tyo aina loytyy), mutta rekisterointi on se hankala ja kallis osuus. Mulla on pitka threadi tassa samassa tyoelamaa - osiossa joka natsii lukasta ja ahpran sivuilta sit erikseen loytyy tanhetkiset rekisterointiohjeet ja vaatimukset. Mut kuten ylempana mainittiin, eka viisumi ja sitten rekisteronti. Voi toki yrittaa rekisterointia jo suomesta kasin ja sit ettia sponssi ja koittaa sitakautta, mut jos ahpra vaatii bridging kurssin tekemisen ni sit joutuu student visalla tulemaa ja sen jalkeen sit sponssit/PR-viisumit.

Taika: ma oon Gold Coast University sairaalassa ensiavussa/lasten teholla ja kylla lampimasti suosittelen tanne tulemista jos oikeesti loytyy halua/taistelumielta :D huikea paikka edistaa omaa uraa ja palkat kohdillaan.
96
Etorvii, paivakodit Australiassa ovat jarjestaan yksityisia eli joutuisitte valitsemaan potentiaaliset kohteet ja ottamaan niihin suoraan yhteytta.
Sopivien kohteiden valinnassa parhaiten tietty voivat auttaa takalaiset aidit ja voi olla etta kaytannollisinta teille on liittya Facebookissa ryhmaan 'Suomimammat Australiassa' ja kysya olisiko siella jollain ehdotuksia / suosituksia hyvista paivakodeista joissa harjoittelu voisi onnistua. Vaihtoehtoisena ryhmana on 'Australian Suomalaiset'.
97
Hei!
Olemme 23 ja 25 vuotiaat naiset Xamkin ammattikorkeakoulusta, Mikkelin kampukselta ja olemme aloittaneet syksyllä 2016 sosionomiopinnot. Haluaisimme suorittaa syksyllä 2017 (loka-marras) kansainvälisen työharjoittelun Australiassa, mutta ongelmana on, että valmiita harjoittelupaikkoja siellä ei ole ja meidän pitäisi itse etsiä sellainen.

Voisitteko auttaa meitä löytämään sopivan harjoittelupaikan tai antaa vinkkejä, mistä kannattaa alkaa kyselemään? Harjoittelu voisi kestää n. 2 kuukautta ja sen tulisi olla päiväkodissa.

Olemme olleet molemmat lähihoitajia aikaisemmalta koulutukseltamme, joten lasten kanssa olemme työskennelleet paljon.
98
Oz Online lähdössä Australiaan tai Australiassa / Vs: Sydney kokoontuu!!!
« Uusin viesti kirjoittanut MaHa Huhtikuu 04, 2017, 02:53 »
Huhtukuun huikat!

Young Finns kokoontuu Torstaina 6/4/2017
Klo 18:00 ->

PUMPHOUSE BAR
17 Little Pier St
Darling Harbour NSW 2000
http://pumphousesydney.com.au/

tervetuloa!  :XXXX
Marko


99
Työelämä - työnteko / Vs: Palomies-Hoitotason ensihoitaja/sairaanhoitaja työt?
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 03, 2017, 12:37 »
Pyöriikö tällä foorumilla ketään, joka nyt töskentelee sairaanhoitajana Australiassa?  :) Olisin kiinnostunut tietämään lisää.
100
Työelämä - työnteko / Vs: Palkkatasosta
« Uusin viesti kirjoittanut Taika Huhtikuu 03, 2017, 12:31 »
Mikä siellä päin mahtaa olla sairaanhoitajan kk-palkka?  :) En ole vielä erikoistunut, joten en osaa sanoa mitään erityisen tarkkaa toivetta.  :D Mietin että kuinka tulee toimeen jos vain alkuun toisella on duunipaikka... Oltaisiin tulossa kahdestaan ja Australia on meille vielä aivan avoin.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]