Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: Annukasa - Helmikuu 05, 2017, 20:24

Otsikko: Järjestön kautta Ausseihin ?
Kirjoitti: Annukasa - Helmikuu 05, 2017, 20:24
Syksyllä olen lähdössä Suomesta Ausseihin Working Holiday viisumilla. Fiksuin tapa lähteä? Järjestön kautta (Kilroy, GoXplore jne.) vai ihan itse matkan rakentamalla? Olen ihan kujalla mitä kaikkea pitää olla mukana ja paljon mikäkin maksaa? Osa sanoo että viisumi on 95e + posti ja osa sanoo että 4e/päivä ! Nyt viisaammat kertokaa vastauksia ennen kuin pää räjähtää  ??? :o :confuse
Otsikko: Vs: Järjestön kautta Ausseihin ?
Kirjoitti: RUU - Helmikuu 05, 2017, 22:16
Annukasa, viisumin kanssa aina parasta on katsoa ehdot ja hinnat suoraan niitä myöntävältä viranomaiselta, Australian tapauksessa border.gov.au.

Kaupallisen yhtiön (esim Kilroy) käyttäminen järjestelyissä on makuasia. Jotkut käytävät mutta yleensä kommentit ovat sen tapaisia että niiden tarjoama apu on arvokkainta ehkä sellaiselle joka ei koskaan ole ollut naapurikylää kauempana. Katso huolella mitä he tarjoavat, sillä monesti se rajoittuu käytännössä hostellimajoitukseen ensimmäisten viikkojen aikana ja siinä se - muun suhteen luvataan ehkä "auttaa" mutta käytännössä joudut silti tekemään käytännön työn itse.