Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Lomailu - Working holiday - Backpack => Aiheen aloitti: Ville_a - Kesäkuu 07, 2015, 05:54

Otsikko: Brisbanessa töitä etsimässä :) Apuja ja tarjouksia
Kirjoitti: Ville_a - Kesäkuu 07, 2015, 05:54
Hei!

Olen 23-vuotias 4.6 Australiaan saapunut mies. Oleskelen täällä working holiday-viisumilla. Vakaa aikeeni ja tahtoni on löytää mahdollisimman pian töitä täältä Brisbanesta, johon saavuin tänään 6.6.2015 . Suomessa olen ammatiltani vartija / järjestyksenvalvoja, mutta kokemusta löytyy myös mm. nuoriso-ohjaamisesta, puhelinmyynnistä, toimistotöistä (postitus, puhtaaksi kirjoittaminen, mapitus), toimittajan töistä sekä puistosa työskentelystä. Olen valmis tekemään kaikenlaisia töitä. Erityisinä kiinnostuksen kohteina kuitenkin omaan alaan liittyvät työtehtävät (sikäli kun mahdollisia paikallisen lainsäädännön puitteissa), nuorisotyö, "laboring"-työt, varastotyöt sekä ravintola. Jos jolla kulla on tiedossa jotain farmitöitä Queenslandin maaseudulta, myös niistä kuulen mielelläni. Avoimin mielin siis.

Niin joo ja luonteeltanihan minä olen verbaalinen, avoin sekä stressiä hyvin sietävä. ;) Olisi muutenkin hauska kuulla Brisbanen muista suomalaisista.

Laita mailia: writermail@luukku.com tai soita 01412226063 / Ville

:) no worries
Otsikko: Vs: Brisbanessa töitä etsimässä :) Apuja ja tarjouksia
Kirjoitti: Ville_a - Kesäkuu 08, 2015, 15:02
Paikallinen numero päivitetty aloituspostiin ;)