Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Autoilu - moottoripyöräily => Aiheen aloitti: joon3 - Huhtikuu 29, 2011, 13:23

Otsikko: Taksilisenssi
Kirjoitti: joon3 - Huhtikuu 29, 2011, 13:23
Onko täällä ketää kuka on ajannu taksia tai jotaa asiasta tietävä. Itelläni on WH-viisumi ja pyydeltiin jos alkaisin ajamaan taksia. Ainut mitä tarviin ni on taksilisenssi ja Queenslandin ajokortti. Eli se ajokortti ilmeisesti on mahollista saada nykyisellä statuksellani? Luin jo aika paljon tietoa ajokortin vaihtamisesta, mut en saanu ihan 100% selkoo. Kuulin taas yhelt paikalliselta et pitäs paikallinen ajokortti olla yli vuoden et pääsis taksii ajaa, mut siihen nyt en vielä hirveesti luottas. Ainut nyt kiinostas jos saisin hommattuu QLD-ajokortin ni voisin jo ehkä kurssille päästä ja sitä kautta taksin rattiin.
Otsikko: Vs: Taksilisenssi
Kirjoitti: RUU - Huhtikuu 29, 2011, 20:05
Joon3, Black & White Cabs (Brisbane) ilmaisee kelpoisuusehdot sivuillaan (http://www.blackandwhitecabs.com.au/cms/pages/BM_Menu/CAREERS/Taxi+Driving/Prerequisites/!/display.html).
Otsikko: Vs: Taksilisenssi
Kirjoitti: MH - Huhtikuu 29, 2011, 21:44
En ole ihan varma mutta tuntuu että intialainen opiskelija saa taksilisenssin samalla käteen kun astuu lentokoneesta siihen putkeen. :D :D
Otsikko: Vs: Taksilisenssi
Kirjoitti: Jaaks - Huhtikuu 29, 2011, 22:57
Laki ja saannot on muuttuneet Queenslandissa paljon viimeisen vuoden aikana juuri mm niiden Intialaisten opiskelijoiden vuoksi.

Uusia vaatimuksia ovat mm kielitesti, minimi aika 1 vuosi Australian ajokortin omistukselle ja 20 vuoden ika.

Yellow Cabs vaatii kolmen vuoden Aussi kortin hallussapitoa:  
-An English Assessment is a requirement of the Queensland Department of Transport.  ALL applicants must pass this assessment before starting the course.
-You must have held an Australian drivers licence for a minimum of 3 years (continuously) and have no criminal history.  You must pass a full medical and complete the Taxi Training Course.

Lisaa tietoja saat: Become a Taxi Driver - FAQ (http://www.yellowcab.com.au/fleet-services/content.cfm/Become_a_Taxi_Driver___FAQ/57/#11)

seka: QLD Government Taxi Industry Reform Package
 (http://www.tmr.qld.gov.au/Business-and-industry/Taxi-and-limousine/Taxi-industry-reform-package.aspx)