Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: nipareini - Tammikuu 13, 2010, 21:58

Otsikko: Pyörän kuljetus Australiaan
Kirjoitti: nipareini - Tammikuu 13, 2010, 21:58
Moronääs,

Olen matkustamassa vuodeksi Australiaan Brisbaneen WH -viisumilla. Tarkoitus olisi viedä triathlonharrastukseni aivan uudelle tasolle ja liittyä paikallisten urheilijoiden lenkeille. Suunnittelin ottavani mukaan sekä maantiepyörän että maastopyörän. Onko teillä hyviä kokemuksia pyörän kuljettamisesta Australiaan tahi Brisbaneen? Millä ja paljonko kustansi?

Kriteerinä ei ole saada pyöriä nopeasti, koska laittaisin pyörät edeltä matkaan. Lähden reissuun helmikuussa. Merirahti voisi siis tällöin tulla kysymykseen. Pakettina pyörät painaisivat varusteineen alle 40 kg ja yksittäinen pyörälaatikko on n. 150x30x100cm.

Odotan innolla Australian harjoitusbaanoja ja jos kaikki menee treenien puolesta hyvin, pitäisi osallistua myös kilpailukauteen 2010-2011. :peukkuy Liikkuukohan näillä palstoilla btw muita triathleetteja?
Otsikko: Vs: Pyörän kuljetus Australiaan
Kirjoitti: Silppu - Tammikuu 14, 2010, 00:25
Kaverini juuri palasi Brisbanesta. Pyöränkuljetus ilmaista (yksi pyörä) pyörälaatikossa BA:lla matkatavaroina, mutta Qantasilla maksullista. Tsekkaa lentoyhtiön säännöt ja valitse tarkkaan millä yhtiöllä lennät.