Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: Jallu13 - Elokuu 14, 2008, 17:12

Otsikko: Hyvää päivää.
Kirjoitti: Jallu13 - Elokuu 14, 2008, 17:12
Onkos täällä kukaan tehnyt niin että olisi ostanut ekaks lipun vaikka thaimaaseen ja sit sieltä ostanut vasta lipun australiaan.
Mulle vaan ehdotettiin tuota ja sanottiin et sieltä saattas saada halvallakin lipun sinne.
Mut mahtaako siinä tulla jotain ongelmia matkanvarrella??
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: Andreasyan - Elokuu 15, 2008, 00:53
Paivaa,

no jos on hirveasti rahaa tuhlattavana, niin tuskin tulee ongelmia. En oikein usko etta em. idea on kovinkaan paljon edullisempi vaihtoehto. Kannattanee enneminkin ottaa valilasku Thaimaassa muutamaksi paivaksi mikali mieli tekee matkan varrella pysahtya. Matkat voi toki vaikuttaa halvoilta, mutta lipun hintaan ravahtaa mukava maara kenttaveroja. Myos voit joutua odotttelemaan Thaimaassa jatkolentoa ja siitakin koituu tietysti lisakustannuksia.

AA
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: lissu - Elokuu 15, 2008, 05:22
Thaimaaseen lennettäessä pitää olla myös lippu pois maasta...itse olen lentämässä Thaimaan kautta Aussilaan ja mietin tuota aivan samaa, että ostaisin lentolipun vasta sieltä. Oltuani yhteydessä Bangokissa asuvaan tuttavaani, niin hän muistutti minua tuosta lentolipusta pois maasta. Sata ja kymmenen prosenttisen varma en ole, mutta jollakin varmaan pitäisi pystyä todistamaan se ettet ole maahan jäämässä (jos siis ei ole viisumia)...
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: lissu - Elokuu 15, 2008, 06:11
Suomalaiset voivat matkustaa Thaimaahan turisteina ilman viisumia. Lentokentällä tai rajalla passiin lyödään saapumisleima, jolla saa oleskella maassa 30 päivää.

Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta saapumisen jälkeen. Lisäksi ilman viisumia matkustavan on esitettävä maahan tullessaan paluulippu tai muu todiste siitä, että poistuu maasta 30 päivän kuluessa.

Pidempää maassa oleskelua varten voi hakea turistiviisumia. Suomessa viisumeja myöntää Thaimaan Helsingin-suurlähetystö. Turistiviisumiin voi myös ostaa yhden asemesta kaksi tai kolme maahantuloa, jos tarkoitus on käydä välillä jossakin naapurimaassa. Yhdellä maahantulolla maassa voi oleskella 60 päivää, johon voi halutessaan anoa 30 päivää lisäaikaa maahanmuuttovirastolta (Immigration).


tuommoinen löytyi eräältä Thaimaasivustolta...

Itse muuten tilasin netistä liput Bangkok-Perth TigerAirwaysin kyydillä...menolippu maksoi 10750tbh eli 210 euroa...
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: RUU - Elokuu 15, 2008, 06:35
Thaimaaseen lennettäessä pitää olla myös lippu pois maasta...
Tarkemmin noita viisumi- ja muita saantoja voi zoomailla vaikka Thaimaan Suomen edustusto (http://www.thaiembassy.fi/visatothailand.html)n tietopaketista.
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: Leokatti - Elokuu 16, 2008, 01:55
Itse muuten tilasin netistä liput Bangkok-Perth TigerAirwaysin kyydillä...menolippu maksoi 10750tbh eli 210 euroa...

Tiedäthän lissu Tikrun tiukasta matkatavarapolitiikasta? Kiloja vain 15 sallittu ja jokaisesta ylimääräisestä tulee iso lasku... Ja muistahan sitten jättää paikallista valuuttaa lentokenttäveroa varten.  ;)

Korjausta edelliseen: ei Tikrulla enää nykyisin olekaan ilmaista matkatavaraa, vaan kaikesta ruumaan menevästä joutuu maksamaan. Enemmän asiasta löytyy: Tikrun kotisivuilta (http://www.tigerairways.com.au/home/index.php)
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: lissu - Elokuu 16, 2008, 04:12
Juu maksettu on ruuman tavarat :) Ne meni kätevästi siinä samalla kun netissä matkaani varailin...vähän sama systeemi kuin RyanAirilla.
Tietääkseni Thaimaassa on tuo 500tbh:n lentokenttävero poistunut.
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: jounij - Elokuu 16, 2008, 06:00
Tietääkseni Thaimaassa on tuo 500tbh:n lentokenttävero poistunut.

Ainakaan minun ei tarvinnut maksaa Thaimaassa latin latia sieltä pois lähtiessäni kesäkuun alussa. Riippuneeko sitten siitä, onko kyseinen lentoyhtiö sisällyttänyt lentokenttäveron lipun hintaan?


Vahvistaa
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: Silppu - Elokuu 16, 2008, 06:11
En minäkään maksanut mitään viime lokakuussa Thaimaan stop-overin jälkeen, mutta kävi mielessä, että meninkö jonkun luukun ohi.

Silppu
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: Jallu13 - Elokuu 16, 2008, 08:02
Kiitos teille vastauksista...
Yhtä ongelmaa vielä mietein että kun tulen suorallla lennolla thaikuista niin lyövätkö he minut kentällä karanteeniin.. Olen siellä sitten jossain häkissä missä ottavat pitkillä tikuilla musta koepaloja  ;)
Kun suomikin vissiin lasketaan keskiriskitason ryhmään...
 
Otsikko: Vs: Hyvää päivää.
Kirjoitti: jounij - Elokuu 16, 2008, 12:24
Thaimaan ja Ossilan välillä on varsin paljon säännöllistä lentoliikennettä. Ei siltä väliltä ketään panna karanteeniin, mitä nyt ne huumeiden salakuljettajat pannaan häkkiin, joita ei Thaimaassa ehditty hirttää...


Toteaa