Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Viisumit - muuttaminen => Aiheen aloitti: Emppu - Heinäkuu 07, 2005, 06:34

Otsikko: Kutsukirje pdf
Kirjoitti: Emppu - Heinäkuu 07, 2005, 06:34
Minulla on olemassa skannattu kutsukirje pdf:nä. Käyköhän se viisumihakemuksen liitteeksi vai tarvitsenko alkuperäisen allekirjoitetun? Kokemuksia?
Otsikko:
Kirjoitti: eevis - Heinäkuu 07, 2005, 09:11
emppu :D

en tieda mita viisumia olet hakemassa, mutta itse laitoin 457 eli business long stay -viisumini liitteeksi skannatut kuvat vahan joka lippulapusta, joka hakemukseen liittyi (todistuksia, kutsukirje jne.) eivatka ainakaan koskaan mitaan valittaneet...ja viisumi tuli. se vaan oli pirullista kun ainakin silloin (viime joulukuussako? huh kun aika menee...) se nettisivu hyvaksyi vain tietyssa muodossa olevat kuvat. eli varaudu vaikka .jpg ja .bmp, meinaan muistelisin etta se hyvaksyi vain .bmp-tiedostot skannauksille...mutta voin muistaa ihan vaarinkin. ...muistan vaan kironneeni sita kun jokainen piti suunnilleen erikseen kokeilla... :)
Otsikko:
Kirjoitti: eevis - Heinäkuu 07, 2005, 09:21
ohhoh oonpa ma dille, sahan sanoit jo etta sulla on pdf-tiedosto...no niin puolen vuoden takaisella kokemuksella sanoisin siis etta mene kokeilemaan sinne sivulle missa niita tiedostoja saa liittaa, jos se ei hyvaksy siihen haluamaasi kohtaan pdf:aa, sitten skannaat sen kuvaksi. voihan vaikka olla etta ovat kehittaneet sita sivustoa ettei se toki enaa niin paljon... :confuse good luck!
Otsikko:
Kirjoitti: Emppu - Heinäkuu 08, 2005, 09:43
Niin, voiko visiting academicia edes hakea online? Tai voiko paperihakemukseen laittaa sähköisiä liitteitä? Tai kelpaako kutsukirjeeksi printattu pdf?