Suosituksia minnepäin itärannikkoa asumaan?

Aloittaja MaijuAntti, syyskuu 02, 2011, 00:17

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MaijuAntti

Laskeudumme Brisbaneen 10. lokakuuta keskiyöllä, majoituksia ei ole varattu vielä, ja jotakin lääkettä pitäs tähänkin keksiä. Jos on hyviä ehdotuksia niin otetaan vastaan, mutta eiköhän ilmankin joku yösija löydy :D

Suurempi kysymys onkin seuraavanlainen. Vierailumme OZissa kestänee 8 kuukautta, josta ensimmäiset 2-3kk meinasimme viettää mukavassa rantakaupungissa vuokraamassamme asunnossa, mutta tarvittaisiinkin vinkkejä mikä olisi mukava, hiljainen ja halvahko kaupunki tai kaupunginosa missä pääsee helposti surffaamaan sekä katsastamaan hienoja näkemisen arvoisia asioita vaikka paikkalisliikenteen avulla.

Rainbow beach sattui jostakin keskustelupalstalta silmiin, ja vaikutti mukavalta, mutta jos jollakulla on ehdotuksia tai vinkkejä niin heittäkää ihmeessä ilmoille. Suunnitelma on tosiaankin auki, mutta olisi toivottavaa että kiva paikka löytyisi nopesti.

Jaaks

Rainbow Beach on tosi mukava paikka, jos pitaa beachilla oleskelusta, mutta surffaamista ei oikein ole kuin Double Island Pointissa, jonne on muutaman kilometrin matka beachilla ja siihen tarvitaan 4WD.  Halpa paikka se ei myoskaan ole asua.  Vuokra asunnot ovat enimmakseen lomalaisille vuokrattavia ja hinnat sen mukaisia ja ruoka on kallista. Julkista paikallisliikenneta ei myoskaan ole vaan oma auto on valttamaton ja tietysti juuri 4WD.

MH

http://www.coolangatta.net/

Tuossa yksi vaihtoehto, pienehkö kylä ja rauhallinen koska turistit pääosin suuntaavat Surfers Paradiselle. Vajaa 100km Brisbanesta etelään josta pääsee kivasti bussilla ja junalla Brisbaneen tarvittaessa ja esim. huvipuistoihin jne. Myös Surfers lähellä jos shoppailu ja vilkas yöelämä kiinnostaa. Coolangattassa pääosin paikallista porukkaa eikä ole mikään turistirysä kuten Surfers. Hintataso on varmaan samaa luokkaa kun muissakin rantakohteissa, meren läheisyys kun tuppaa nostamaan hintoja. Toinen tekijä on Aussien lomat, silloin kaikissa kohteissa selvästi korkeammat hinnat.

MaijuAntti

Hoi,
Kiitokset vinkeistä, pitääki toi coolangatta ottaa vakavaan harkintaan ja koittaa kaivaa jotaa vuokra-asuntoa sieltä pain.. Tweed headista löyty nopealla haulla ainakin pari kämppää.