Kiireellinen sairaanhoito

Aloittaja ausseihin!, marraskuu 17, 2009, 07:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ausseihin!

Onko tosiaan niin, etta ainoa mahdollisuus saada kiireellista sairaanhoitoa on menna sairaalan ensiapuasemalle jonottamaan? Meilla mies loukkasi silmansa ja koska yleislaakari ei pysty sellaisessa vammassa auttamaan, on meidan nyt kaksi kertaa pitanyn jonottaa paikallisen sairaalan ensiapuasemalla. Toisella kertaa mies kavi yleislaakarilla, mutta tama ei pystynyt auttamaan ja passitti hanet John Hunterin ensiapuasemalle. Siella sitten taas jonotettiin ja paastiin ensin taysin kykenemattoman harjoittelijan sorkattavaksi seurauksella, etta silma kipeytyi entisestaan ja vasta useamman tunnin odottamisen jalkeen silmaa katsoi oikea silmalaakari. Talla kertaa sairaalassa on taytnyt kayda kolme kertaa, kun silma on sen verran huonossa kunnossa. Nainko tama systeemi toimii? Vakuutus on kylla olemassa, etta yksityisesta hoidosta pysytyisimme ja haluaisimme maksaa.

Itse taas hain lahetteen silmalaakarille GP:lta ja sain ajan useamman kuukauden paahan. Kyseessa ei tietysti ole kiireellinen asia, mutta odotuksen maara on ihan kasittamaton joka tapauksessa.

RUU

Ikavaa etta miehesi loukkasi itsensa. Hyvia parenemisia hanelle - kaiken seikkailun jalkeenkin!

Rahalla saa ja hevosella paasee, etenkin hoidon suhteen.
Ehdotan, etta katsotte, voitteko bongata jostain yksityisen silmalaakarin ja laitatte surutta vakuutuksen piikkiin, etenkin jos se on tyonantajan kustantama taysvakuutus. Kummasti aani muuttuu kellossa kun raja Medicaren piikkiin ja yksityisella rahalla tehtavan hoiden valilla on selvitetty.

Erikoislaakareille paasy on paljon sijainnista, alasta, ja vaikka mista kiinni. Meilla kokemusta on kertynyt hampaista ja ihosta, ja odotusaika ollut varsin lyhyt. Silmalaakareista valitettavasti on pulaa ja suurimmista kaupungeista voisi kenties saada ajan nopeammin kuin niiden ulkopuolella.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Milka

En tieda Newcastlen tilannetta, mutta Melbournessa on muutamia yksityisia ensiapuklinikoita, joissa ei ole kokemukseni mukaan paljoa jonoja.

Silppu

Itse matkustaisin Newcastlesta Sydneyhin ehkä maan parhaille spesialisteille (yksityisklinikalle). Varsinkin jos vakuutus on olemassa.

Paranemista toivottaen.