SUKULAISIA ETSIMÄSSÄ!

Aloittaja Irma Vatjus, maaliskuu 08, 2017, 14:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Irma Vatjus

HEI, TEEMME SUKUKIRJAA, olemme yrittäneet etsiä 1950 - luvulla AUSTRALIAAN muuttaneen sukumme jäsenen ja hänen perheensä yhteystietoja. Osaisiko joku auttaa? Leena, Anja, Terrence ja Timo Laukkanen. Jään mielenkiinnolla odottamaan,mitä tämä viestikanava tuo tullessaan Kiitos jo etukäteen. Irma s - postiosoite irma.vatjus@gmail.com

jounij

Australia on iso alue - noin. Euroopan kokoinen. Saattaisi helpottaa etsintää, jos olisi minkäänlaista tietoa, minne päin Australiaa he ovat muuttaneet jne.


Tuumaa
Jouni
Canberra

Silppu

https://recordsearch.naa.gov.au antoi tällaiset tiedot:

Laukkanen   M J      06 Oct 1959   Fremantle   STRATHNAVER   Melbourne       30140086

Leena Maija Laukkanen [Also known as: Pirnes, Finnish - Arrived Sydney per Aircraft 26 March 1960]

Eli näyttäisi siltä että Leena, Anja ja Timo saapuivat Sydneyyn maaliskuussa 1960. Perheen isä oli saapunut laivalla jo aikaisemmin Melbourneen. Ehkä lähtisin etsimään heitä Sydneyn seudulta ensin, jollei parempaa tietoa ole. Facebook ryhmät voisivat olla avuksi, tai sitten Sydneyn suomi-seurasta ja/tai seurakunnasta voisi kysellä tietoja, kun Leena saattaa olla elossakin vielä ja suomalaiset tuntevat toisensa aika hyvin.

https://www.facebook.com/TheFinnishSocietyOfSydneyInc/

https://www.facebook.com/Etel%C3%A4n-Ristin-seurakunta-Southern-Cross-Congregation-Sydney-229520513784619/



Irma Vatjus

Hei, suurkiitos, tästä on varmasti hyvä jatkaa. Ryhdyn lähettämään viestiä Facebook - ryhmissä, toivotaan sen tuottavan tulosta. Kiitos vielä kerran. Irma

Silppu

On toki mahdollista että he saapuivat maahan Sydneyssä, josta jatkoivat Melbourneen tai jonnekin muualle. Toki voit kysellä vielä Melbournen suunnaltakin FB ryhmistä, ja lopulta Australian suomalaiset ryhmästäkin. Tosin aika harva yli 80-vuotiaista käyttää Facebookia, joten nuo suomiseurat ja kirkot ovat ehkä enemmän avuksi.