Kameran osto, Perth

Aloittaja Katjaa, kesäkuu 06, 2006, 04:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Katjaa

Heippa kaikille, oli pakko rekisteröityä tänne kun olisi 9kk Aussi matka edessä, olen tulossa 10.7 Perthiin, en malta oottaa :roue

ajattelin hommata uuden kameran ja mietinkin että kannattaako ostaa australiassa vai suomessa ? Minkälainen hintataso Australiassa yleensä on? tämä Olympus 700 kemara olisi mun mieleen tai joku canonin. ja täällä se maksaa n. 250e-280e,

ja muutenki jos täällä foorumilla on ihmisiä jotka on käynyt Perthissä tai asuu siellä niin kertokaa ihmeessä kaiken mitä tulee mieleen, missä kannattais käydä ?!!! :pepsodent

Katjaa

lisään vielä, että olisi kyllä ihan sikä mukava tutustua paikallisiin !! :pepsodent

Jouko

Pistän tämän Staticice.com.au linkin uudestaan sivulta pystyy hakemaan parhaita hintoja ossilasta.

Jos malli johon hait hintaa on OLYMPUS MJU 700 BLACK 7.1MP DIGITAL niin http://www.staticice.com.au mukaan sitä saa $425.00  - $465.00 dollarilla.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Leokatti

Kameroiden hintoja ei ole tullut seurattua, mutta lisään tähän jos sattuu silmiin. Sitten kun paikallinen ja Suomen hintataso on tiedossa niin kannattaa tietysti tarkistaa kaikki verovapaat lentokentillä, joiden kautta tänne lennät (jos siis et osta jo Suomesta). Ei välttämättä ole halvempaa, mutta jos hyvä tuuri käy... Tuo Joukon hintahan on suurin piirtein sama kuin oma mainitsemasi siellä Suomessa.

Pistä hakulaatikkoon (sivun yläreunassa ylhäällä) "Perth" niin jotain tietoa kaupungista pitäisi löytyä.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Katjaa

Kiitos paljon, tää autoi paljon. ilmeisesti kannattaa ostaa kameran jo suomesta kun ei o hintaeroakaan :D

Leokatti

Tarkista nyt kuitenkin ensin se tax-free hinta siellä Suomessa. Jos et ihme alennusmyyntiä satu lähtöäsi ennen hoksaamaan, niin pitäisihän sen kaiken järjen mukaan olla verovapaana halvempi kuin muuten.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Katjaa

se on kyl totta juu, onhan mulla vielä kuukausi aikaa etsiä ja kysellä.. :)

Rockola

LainaaOriginally posted by Jouko
Pistän tämän Staticice.com.au linkin uudestaan sivulta pystyy hakemaan parhaita hintoja ossilasta.
Ei välttämättä kerro koko totuutta, ostin just eilen ihan katumyymälästä Nikon D50:n 70$ halvemmalla kuin halvin verkkohinta näyttää olevan.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

ausseihin!

Onko kenelläkään kokemusta www.quikshop.com.au nettikaupasta? Katselin ajankulukseni objektiivien hintoja ja heillä näyttäisi olevan varsin kilpailukykyiset hinnat ja selkeästi edullisemmat kuin täällä Suomessa, joten sormet syyhyävät ostoksille. Shoppi on varmaankin luotettava taho kaupankäyntiin (ja miksi ei olisi).