hämähäkit ja muut ötökät..olisiko ihmiset valmiita maksamaan.....?

Aloittaja rookie, toukokuu 03, 2007, 18:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

rookie

siis semmosta kyselisin,että olisiko ihmiset valmiita maksamaan semmoisesta "systeemistä",että sen asentamisen jälkeen asuntoon ei tulisi sisälle yhtään isompaa ötökkää(min.1cm)koskien myös käärmeitä! ja tälle "systeemille" annettaisiin 100% takuu!!! ei sisällä minkäänlaisia kemikaaleja ja turvallinen kotieläimille ja lapsille.kysyn koska mitä aiheesta on puhuttu,niin ainut vaihtoehto on myrkytys(korjatkaa jos olen väärässä).minulle voi myös lähettää suoraan e-mail  janne.hoo@hotmail.com

Reijo

No ei tietenkään, mistäs ne kotieläimet sit hankittais  :pepsodent
Reijo

Jouko

No jaa taitaa olla melko turha laite, nimittäin ne örkit joita yleensä myrkytellään ovat melko sopivasti alle tuon mainitun 1cm, eli hyöty on melko mitätön.  :confuse


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

RUU

No jaa, kai karkeasti voisi ajatella, että
* alle sentin mittaisia varten pitää siis kuitenkin hankkia se myrkytys tai jotain muuta
* sentin kategoriassa ovat kärpäset - niitä varten on lätkä
* yli sentin mittaisia ovat vain amerikkalaiset torakat - niihin tepsii se myrkytys (ja siisteys).

Joten mikä on markkinarakona enää?
Ainakin meillä suburban-ympäristössä on näkynyt sisällä muurahaisia ja torakoita, joitan hämähäkkejä, joskus kärpäsiäkin. Muut yli sentin mittaiset ovat sudenkorentoja takapihalla (altaan päällä), gekot ulkoseinillä ja skinkit puutarhassa. Mistään noista ulkoelävistä ei ole mitään haittaa, gekothan ovat sekä veikeitä että hyödyllisiä. Hämähäkit sisällä ovat helppo tapaus ja Daddy Longleg'hän ihan hyödyksi sekin puolestaan.

Minä olisin hienosti valmis maksamaan, jos joku viitsisi siivota meidän sotkumme aina säännöllisesti. Mutta siihen tarvitaan filippiino, ei laitetta.  :o

Mikäs systeemi se muuten olisi ollut? Perustuuko UV-valoon, tms. Käyttääkö sähköä? Pitäisiko joka huoneessa olla oma kapineensa? Missä noita on jo käytössä laajemmin?
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

rookie

sen minimin 1cm voisi muuttaa n.5mm jos siitä olisi enemmän apua...nyt kun oon tutkinu tätä aihetta:ötököiden/käärmeiden puremat kotona,niin olisiko jollain hyviä linkkivinkkejä? kiitos ja  :god:
markkinarakona on nämä ihmiset jotka eivät tykkää asua esim,hämppien kanssa saman katon alla...
ja australia on vain yksi maa,markkinointi suuntautuu myös jenkkilään,missä kaikki on mahdollista.
niin ja ei tämä,niitä uv:lamppuja ole....

arixmel

eikos joku jossain maassa markkinoinnut jotain ultraaani laitetta jossa se oli kuvattu pistorasiaan laitettu juttu josta tuli semmoisia aaniaaltoja (heh heh siis kannessa oli semmoinen kuva) ja sitten kaikki hiiret sun muut oli kauhuissaan...eli sahkoinen koirapilli tahi vastaava,,,,no eipa niita enaa markkinoilla ole nakynyt,,,tai mina ainakaan ole nahnyt.
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Amalia

Lainaus käyttäjältä: arixmel - toukokuu 04, 2007, 07:56
eikos joku jossain maassa markkinoinnut jotain ultraaani laitetta jossa se oli kuvattu pistorasiaan laitettu juttu josta tuli semmoisia aaniaaltoja (heh heh siis kannessa oli semmoinen kuva) ja sitten kaikki hiiret sun muut oli kauhuissaan...eli sahkoinen koirapilli tahi vastaava,,,,no eipa niita enaa markkinoilla ole nakynyt,,,tai mina ainakaan ole nahnyt.

Irlannissa ja UK:ssa aika usein olen naita nahnyt viela nykypaivanakin. Ja kylla tama laite ainakin niihin hiiriin auttaa.

rookie

onhan noita ihmekarkottimia ja houkuttimia jos minkälaisia,mutta nyt ei ole kysymys houkuttimista eikä karkottimista,vaan systeemi joka estää siivettömän ötökän pääsyn talon ulkopuolelta sisäpuolelle.tämä ei ole näitä hokkuspokkus vehkeitä!!

eevis

juu muistan Suomessakin ultraäänilaitteen viimeksi kuukausi sitten Sauvossa yhden leirintäkeskuksen mökin seinätöpselissä nähneeni, että eiköhän niitä Suomessakin markkinoilla vielä ole...
Dees - We will bloody bounce back!!!


Jouko

Rookie tuleeks oikeasta arvauksesta isokin palkinto?  :D

Mun mielestä tuon systeemin pitäsi peläyttää hengiltä myös alle millin mittaiset torakan poikaiset muutenhan ne kävelevät suoraan ruokakaapille hillumaan.

En epäile etteikö Jenkeissä tuote voi mennä kaupaksi noikin minimaalisen tuoteselosteen kera mutta en jaksa uskoa että täällä Australiassa.

"Sarcasm is just one of the services we offer." :pepsodent


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

rookie

no niin,eli pieni muutos tuohon systeemiin:siinä ei ole enään minimikokoa,eli muurahaisesta kaikkeen isompaan ötökkään tepsivä systeemi.yhdellä laitolla ja 100% kaikki kävelevät ja kiipeilevät ötökät jäävät talon ulkopuolelle.tässä vaiheessa en voi sanoa tarkemmin,koska tuotekehittely on vasta alussa keksintösäätiön kanssa.eli jos tähän mennessä on pitänyt myrkyttää,niin tämän jälkeen voi sanoa hyvästi myrkyille  :pepsodent

Jaaks

Lainaus käyttäjältä: rookieeli jos tähän mennessä on pitänyt myrkyttää,niin tämän jälkeen voi sanoa hyvästi myrkyille

Eihän muurahaisia ole tähänkään asti myrkytetty.  Se ei kannata, koska se kestäisi vain pari kuukautta kuitenkin.  Pitääksesi murkut talosi ulkopuolella laitat vain talkkia ikkuna ym laudoille ja alueille missä ne liikkuvat ja takuulla pysyvät poissa.

Toimiiko muuten "juttulaitteesi" myöskin white ants eli termites  ???

Aikis

Nyt kun päästiin muurahaisiin, niin olisi ollut Rookien laitteelle käyttöä mun autossani...Oletteko kuulleet, että muurahaiset (ne 'pienet keskikokoiset') tekevät pesänsä auton tiivisteisiin ja minne lie sinne sisuskaluihin? Uskokaa tai älkää, tämä ei ole mikään aprillipila eikä paroni-von-munchausen-juttu! Nyt kun auton myynnistä alkaa olla kulunut vuosi, uskallan avata sisimpäni tässä asiassa, nimittäin sinne ne jäi uuden omistajan riesaksi kaikista toimenpiteistä huolimatta...Pest controlia en sentään ehtinyt tilata, mutta se kai olisi ollut ainoa tepsivä keino.

Sarjassamme 'kyllä mummuna riittää muisteltavaa, jos vaan muistaa...'

Nordman

Aikis, mukava kuulla etten ole ollut asian kanssa yksin :coolh
Ajattelin että hullunahan minua pidetään jos kerron että murkut pesii autossa :pepsodent

Meillä pesiytyivät tiukasti Fairlaneen ja aina yhtä iso elämys oli lähteä liikkeelle kun murkkuja tunkee joka suunnasta :nuttu:
Mahtoivat Redlanbay:ssa poliisit monesti asemankulmalla ihmetellä kun satamasta työntää foorti tuleen ja joka kerta ukko huiskiin niin maan perkuleesti :pepsodent
Liekkö murkut ajattelleet että hyväkin pesäpaikka kun auto seisoi paljon Redlandbay:n rannassa ajeltiin vain harvakseltaan "mantereella" Macleylla meillä olikin toinen auto sitten saari-autona :XXXX
"Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea"