loytyyko melbournesta suomikauppaa?

Aloittaja jessie, tammikuu 29, 2010, 14:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jessie

heippa,
oon kuullu jostain etta melbournessa on suomituotteita myyva kauppa,jos nain on onko se missa`?  :)
ja saako mistaan ostettua ilta lehtea tai sanomia?
isi tulossa tanne kylailemaan ja kuukausi ilman iltista voi olla kova paikka  :D
marraskuussa oli myyjaiset melbournessa,sillon en paassyt paikalle,onko kellaan tietoa millon taas?
:)

eevis

jessie :)

Mitä tarkoitat Suomi-tuotteilla? Erilaista designia löytyy paristakin keskustan liikkeestä. Jos tarkoitat Fazerin Sinistä, Juhlamokkaa, Ranskalaisia pastilleja, silliä, jne jne ties mitä, niin niitähän saa Melbournen Suomi-Seuran kaupasta Suomitalolta Altonasta. :) Kauppa on auki parina päivänä ja aina kun Suomitalolla on tapahtumia, mutta kauniisti pyytäessä JOS talonmies Kimmo on vapaa ja talo on jostain syystä (kuoroharkat tms.) auki muutenkin, saattaapi kaupan ovet aueta muulloinkin... Kaupasta tietoa ja aukioloajat TÄÄLTÄ. Kimmolta voinet kysäistä samalla myyjäisistä, pääsiäisenä saattaisi olla Suomikirkolla Heidelbergissä jos ei Altonassa?

Iltiksiä et taida saada mistään, isän on parempi opetella lukemaan nettiversiota, jos haluaa uutisensa tuoreina :D muuten hänen pitää pyytää joku niitä postittamaan Suomesta... :)
Dees - We will bloody bounce back!!!


hmclehto

Asian vieresta.... Sydneyyn olisi kiva saada vastaava kauppa. Loytyyhan tuotteita toki kun metsastaa, mutta etta yhdesta paikasta ;) Rakastin merimieskirkkoa Lontoossa aina loytyi lehtia, leivonnaisia ja juuri noita Suomi tuotteita.

jessie

kiitos tiedosta  :)
pitaapa kaya paikan paalla ko paasen melbourneen..
joo niin mie vahan ajattelinki etta lehtea ei saa,nettilehti kun ei kuulema ole sama asia ko oikea iltis aamukahvin kanssa :D

Surffari

Moi!

Nyt kun rahti tuli ja sen mukana kahvinkeitin, niin alkaisi kiinnostaa saako Sydneyn suunnalta jostain Presidenttia tai vaihtoehtoisesti muuta hyvaa suodatin kahvia.

Melbournessa siis ilmeisesti ainakin mutta ei viitsi sinne saakka ihan kahvinhakumatkalle.

Taalla Manlyssa on muuten Nordic Fusion josta saa kaikkea Nordic designia, hapansilakkaa, salmiakkia jne...

Aikis

En voi sanoa itseäni miksikään kahviasiantuntijaksi, mutta ehkä kokeilisin presidentinhimossani (ei mun mielestä mikään maailman paras  :confuse) Ikeasta saatavaa Lila-kahvia. Ehkä se on lähinnä suomalaista paahtoa ja jauhatusta...Ettei sitä vain myytäs Camillan kaupassakin (Nordic Fusion)?

MH

Ikea myy nykyään omalla nimellään kahvia, se mitä oon Brisbanen ikeasta ostanut on ainakin ollut ihan ok. Löfbergin lila ja ikean kahvi voi olla sama tuote. Paahdoltaan pikkusen tummempaa kun suomikahvit yleensä.