Koiran kanssa Australiaan?

Aloittaja anskup, huhtikuu 13, 2006, 16:17

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

anskup

Hei kaikki!

Sellaista pohdittiin, että saako Australiaan tuoda lemmikkiä (pientä koiraa) Suomesta? Kun maahantultaessa muutenkin ollaan niin kovin tiukkoja sen suhteen mitä saa tuoda mukanaan, niin luulisi, ettei koira-asiassakaan olla kovin suvaitsevaisia?

Kova koirakuume on iskenyt, mutta useampaan otteeseen ollaan myös mietitty mahdollista pidempiaikaista työskentelyä/asumista Australiassa, eikä haluta hankkia koiraa, jos emme sitten saakaan tuoda sitä mukanamme.

Miten muuten jos koira onkin hankittu Australiasta? Saako tällöin oman maan koira palata takaisin maahan käytyään visiitillä kotosuomessa? Toisin sanoen, jos seuraavalla Australian matkallamme hankkisimme koiran ja toisimme sen mukanamme Suomeen, olisiko koiran mahdollisesti helpompi päästä seuraavalla kerralla Australiaan kuin jos kyseessä on alun perin Suomesta hankittu koira? Ja saako lemmikkejä ylipäätään noin vain tuoda esim. Australiasta Suomeen?

Ja miten muuten pienet koirat (mäyräkoirat tms.) matkustavat noilla kaukoleinnoilla?

Toivottavasti foorumilta löytyy tietoa tähän pulmaan. Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille!

-Anna

Leokatti

LainaaAlkuperäinen postittaja anskup
Sellaista pohdittiin, että saako Australiaan tuoda lemmikkiä (pientä koiraa) Suomesta?

Saa.

LainaaMiten muuten jos koira onkin hankittu Australiasta? Saako tällöin oman maan koira palata takaisin maahan käytyään visiitillä kotosuomessa?

Saa.

LainaaToisin sanoen, jos seuraavalla Australian matkallamme hankkisimme koiran ja toisimme sen mukanamme Suomeen, olisiko koiran mahdollisesti helpompi päästä seuraavalla kerralla Australiaan kuin jos kyseessä on alun perin Suomesta hankittu koira?

Ei ole.

LainaaJa saako lemmikkejä ylipäätään noin vain tuoda esim. Australiasta Suomeen?

Saa, mutta ei noin vain.

LainaaJa miten muuten pienet koirat (mäyräkoirat tms.) matkustavat noilla kaukoleinnoilla?

Ruumassa muun rahdin kanssa. Vain tietyt reitit ja lentokentät kelpaavat.

Koiralla tulee olla tietyt rokotukset ja madotukset kunnossa ja Australian päässä on joka kerta minimi 30 pvn karanteeni. Hintaa tulee ehkä noin kaksi kertaa ihmisen lennon verran ja stressi koiralle on suuri, joten en kyllä suosittele montaa kertaa edestakaisin lentämään koiran kanssa.

Luepa tämä
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

hannuko

Moi

Tuo linkki näkyy siirtyneen. Tarkoititko mahdollisesti koko tuota animal health settiä, ei heti osu sieltä silmään sopivaa tarinaa.

--h