Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Kysymyksiä => Aiheen aloitti: sarashi - helmikuu 14, 2007, 17:08

Otsikko: rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare
Kirjoitti: sarashi - helmikuu 14, 2007, 17:08
elikkas onko teillan brissylaisilla suositella jotain mahdollisimman halpaa ( :)) ja asiantuntevaa paikkaa rokotusten ottamiseen? maaliskuussa suuntaan bangkokiin kahdeksi kuukaudeksi.

kavin tossa yhdessa lekurissa coorparossa kyselemassa viime viikolla ja kyselin siita terveydenhuolto sopimuksesta mika ausseilla ja suomella on. sanoivat etta passin nayttaminen ei riita (kaverillani sydneyssa oli riittanyt), ja jos mulla ei ole medicare-korttia, joudun maksamaan 50$ ja voin saada siita osan takasin jollain anomuksella jos lahetan sen johonkin. medicaresta tuntuu olevan monella ristiriitaista tietoa.
Otsikko: Vs: rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare
Kirjoitti: Jaaks - helmikuu 14, 2007, 19:03
Sarashi,

Mistä rokotuksista on nyt kyse  ???

ps. lisää tietoa : http://www.smartraveller.gov.au/zw-cgi/view/Advice/Thailand
Otsikko: Vs: rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare
Kirjoitti: sarashi - helmikuu 15, 2007, 17:09
oho, unohtui mainita. ihan naita perus b-hepatiittia (a-hepatiitti mulla on jo )  ja dengueta ja mita sinne nyt yleensa suositellaan ottamaan.
Otsikko: Vs: rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare
Kirjoitti: Jaaks - helmikuu 15, 2007, 17:48
Sarashi,

http://www.traveldoctor.com.au/travelreport.asp?UnqID=0.3392398&PageID=10&nav=personal-traveller (http://www.traveldoctor.com.au/travelreport.asp?UnqID=0.3392398&PageID=10&nav=personal-traveller)

Halvalla niitä et saa mistään  >:(

Otsikko: Vs: rokotuksia aasiaan brisbanesta + medicare
Kirjoitti: Merja - helmikuu 15, 2007, 19:02
Muistutettakoon että Suomen ja Australian välinen terveydenhuoltosopimus kattaa vain äkilliset jutut kuten tapaturmat, sairaudet yms. Rokotuksen ottamista ei korvata vaikka olisi temporary medicarekorttikin. Joka muuten kaikkien kannattaa hankkia heti maahan tullessaan! Ei maksa mitään muuta kuin käynnin konttorissa ja Suomen passin näyttämisen.

Merja