Outback pisteet skilled independent visassa

Aloittaja susuli, kesäkuu 29, 2005, 00:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

susuli

"Pitaa myos ottaa huomioon jalleen muuttumassa oleva poliittinen tilanne. Sydneyyn muuttaa joka viikko 1000 uutta ihmista. Vaittaisin etta aika moni naista on uusia siirtolaisia. Isojen kaupunkien on vaikea kestaa tallaista jatkuvaa kasvua ja valtio yrittaakin saada siirtolaisia muuttamaan vahemman asutuille alueille yrittamalla vaikeuttaa kaupunkeihin kohdistuvaa siirtolaisuutta. Mikaan ei ole niin varmaa kuin epavarma ja muutos!"

Bongasin tämän tuolta pari sivua aiemmasta viestiketjusta ja päätin aloittaa uuden koska se ei varsinaisesti olllut sen ketjun aihe... Tarkoittaako tämä käytännössä sitä kohtaa skilled visa hakemuksessa jossa saa extra pojoja outbackiin muuttamisesta vaiko ihan vain back´o bourkeenkin muuttamisesta (siis että ei ihan Mount Isaan mutta kylläkin West Wyolongiin, vaikka eri osavaltioissa ovatkin..)
 Meitä eivät ole isot kaupungit kutsuneet, eivät niin Aussilassa kuin muuallakaan ja suorastaan oman kokemukseni perusteella pikku kaupungeissa on töitäkin tarjolla paremmin.. Itsellämme olisi haaveissa muuttaa esim. NSW:n tai SA: nsisämaahan Milduraan, Renmarkiin, Griffithiin.. Olisiko tästä tiedosta Dimialle hyötyä, tarkoitan siis omalle visa hakemuksellemme?
Tietenkin:roue
-LIFE IS LIKE A CIGARETTE, SMOKE IT TO THE BUTT-

Jaaks

Susuli,


Lainaa1 July 2005

A Boost for State Sponsored Migration

From today, regional employers will find it easier to find skilled migrants to help fill jobs in demand, the Department of Immigration and Multicultural and Indigenous Affairs announced.
Under the changes which come into effect today, skilled migrants wanting to work in regional and low growth areas of Australia will be granted an additional 10 points under the Skilled Independent Regional (SIR) visa.

Also from 1 July, a pilot electronic lodgement facility is available to SIR visa applicants. For more details visit the Department?s website: http://www.immi.gov.au/migration/skilled/sir_495/about_495.htm



http://www.immi.gov.au/media_releases/media05/d05022.htm

susuli

Kuulostaa erittäin hyvältä. Kiitti Jaaks! Kuinkakohan monet :XXXX olen sullkein jo pystyssä;)
-LIFE IS LIKE A CIGARETTE, SMOKE IT TO THE BUTT-