Salmiakkia Sydneystä?

Aloittaja rysae, kesäkuu 02, 2008, 17:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

rysae

Hyvää ruisleipää saa QVB:n alakerran saksalaisesta leipomosta. Mutta mistä saa salmiakkia? Tai ehkä vielä paremmin: mistä saisi suomalaistyyppisiä irtokarkkeja?

Ikeasta saa salmiakkikaloja, mutta pidemmän päälle ne ovat vähän tympeitä - tarvittaisiin vähän vaihtelua. Kuulemma Myerin alakerrasta löytyy jotain, mutta valikoima on aika suppea. Jonkun huhun mukaan North Sydneystä löytyy, mutta tarkat koordinaatit ovat hukassa.

Mistä löytyisi fixi?

Haagalainen

Lainaus käyttäjältä: Traveller - marraskuu 07, 2007, 20:02
Yritin hakea Funkis/Miljö-nimisillä sanoilla onko tänne jo kirjotettu kaupasta, mutta suomalaista salmiakkia myytiin Miljö-nimisessä kaupassa Bondi Junctionin ostoskeskuksessa. www.funkis.com. siellä oli myös marimekkoa, tonfisk designia ja kaikkea muuta ihanaa. löytyy myös sydneyn keskustasta. Salmiakkipusseista oli eräpäivä mennyt, joten saatat saada tingittyä sen halvemmalla...  ;) mä en syö salmiakkia, joten en ostanut niitä.
eikun äkkiä hakemaan!

Aikis

Tämä Salmiakki tulisi kai myös liittää FAQ -palstalle....(Eeeeviiis!)

Salmiakkia saa monestakin paikasta Sydneyssä, jos vain on riittävän tarkka vainu. Varmat ovat Nordic Fusion ja Sugar Fix, viimeksimainittuja löytyy esim. Westfieldin ym. ostoskeskuksista.

rysae

Lainaus käyttäjältä: Aikis - kesäkuu 02, 2008, 19:29
Tämä Salmiakki tulisi kai myös liittää FAQ -palstalle....(Eeeeviiis!)

Kiitos. Jos tämä on vakioaihe niin toinen vaihtoehto olisi varmaan tuunata hakukonetta, koska hakusanoilla salmiakki tai salmiakkia ei osu kuin tämä ketju...

Aikis

Juu, hakukone on siitä metka että kannattaa mennä viestitaulun etusivulle ja laittaa hakusana siihen...sitten ainakin pitäis löytyä. Ehkäpä tosiaan tuunauksen varaa olisi tässä suhteessa.

jounij

Lainaus käyttäjältä: Aikis - kesäkuu 03, 2008, 14:49
Juu, hakukone on siitä metka että kannattaa mennä viestitaulun etusivulle ja laittaa hakusana siihen...

Tai sitten klikkaa tuota tämän(kin) sivun yläosassa näkyvää sanaa HAKU (joka on sanojen OHJEET ja PROFIILI välissä). Tuunauksesta sen verran, että mielestäni tuo kunkin sivun yläosassa - vain samalta sivulta hakeva! - hakulaatikko joutaisi poistaa kokonaan. Saman hakutoiminnonhan saa jo sisäänrakennettuna varmaan kaikista selainohjelmista.


Tuumaa
Jouni
Canberra