käytännön vinkkejä viisuminhakemiseen perheelle

Aloittaja perhe2007, huhtikuu 19, 2007, 17:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

perhe2007

Nyt olisi aika hakea perheelle 6kk turistiviisumit. Kaipaisin vain vinkkejä miten muut ovat niitä hakeneet eli paperiversiona jolloin koko perheen paperit kulkee yhdessä vai sähköisesti. Sähköversiossa kysellään lennonnumero ja niitä ei olla kyllä vielä varattu, haitaakohan se jotain? Paperiversiona taas se miten passit uskaltaa lähettää postitse berliinin ja mitä jos tulisi jokin toinen matka eteen sillä aikaa kun  ne makaavat berliinissä. Miten olette toimineet ? En ole onnistunut haulla löytämään vastauksia näihin.

Leokatti

Eikös sen turistiviisumin saa netissä hetkessä? Ei varmasti kannata Berliiniin sen takia passeja lähettää. Hommatkaa lennot ensin ja sitten samalla viisumit. Varsinaisia tarrojahan ei passiin enää edes aina laiteta.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

RUU

Ihan näppärästi ne passitkin siellä postissa matkustavat. Kirjattuina kirjeinähän ne menevät molempiin suuntiin ja koko reissuun kestää noin viikko. Sinä aikana tuskin tulee pakollisia suuria ulkomaan matkoja ellei jotenkin tosi yllättävää elämää vietä. Ja eiköhän se kelpaa ihan hyväksi syyksi pantata mataka hetken kun sanoo pomolle, tms. että passit ovat suurlähetystössä.  :coolh

Jos tarroitettavat passit eivät ole lähetystössä viisumia myönnettäessä, he pyytävät lähettämään ne. Pitäkää passit kotona siihen asti niin on matkustamisen vapaus. Niin mekin teimme kun vaimo lähti maailmalle viisumin myöntämisen jälkeen, passit kävivät Berliinissä vasta sen matkan jälkeen.
Mutta kätevintähän on tietenkin, jos saa sähköisen viisumin, niin ei tarvitse edes vaivautua...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates