Vasta valmistunut Austraaliaan

Aloittaja Turo, syyskuu 13, 2006, 21:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Turo

Terve kaikki!

Olen vasta valmistunut korkea koulusta Hollannissa. Ala on Viestinta ja Media suunnittelu.

Nyt suunnittelen muuttoa Australiaan. Olen kayny lavitse mielestani kaikki viisumi vaihtoehdot Australiaan ja ei nayta kovin hyvalta. Ei ole alan tyokokemusta silla vasta valmistuin, ja tata ne juuri vaativat.

Kysymykseni on:
Onko kellaan kokemusta siita etta on hankkinut Working Holiday visan ja sina aikana saanu hoidettua jollain tavalla pysyvan viisumin?
Tai onko muita hyodyllisisa keinoja miten voisin Austraaliaan paasta ilman etta on tyo kokemusta ja etta voisi asua lahella kaupunkia jossa voisikin tyota loytaa?

Olen 26 v.
Isa muutti myos Austraaliaan mutta ei ole viela rekisteroitynyt sita tarvittavaa vuotta joten "sponsori" jollain tavalla olisi. Huono puoli on siina etta han asuu alueella jossa ei oman alan toita loydy (n.140km Brisbanista).

Please help...

Turo

eevis

Turo :) Tervetuloa foorumiin! Oletko tutustunut työnantajan sponssaamiin viisumeihin? Jos onnistuisit saamaan työnantajan sponssaamaan sinut Ausseihin, joko etukäteen tai ehkä paremmin tulemalla ensin WH:lla ja sitten työskentelemällä esittämään sitä näyttöä, jonka perusteella joku firma sinut haluaisi sponssata? :confuse Yksi mahdollinen vaihtoehto sekin.

Mikä isäsi status siis on? Permanent vai temporary resident?
Dees - We will bloody bounce back!!!


Turo

Moi Eevis,

Kiitti vastauksesta.
Joo, se tyonantajan etsiminen on minunkin listan karjessa, mutta jattelin jos jollakin olisi ollut jokin esimerkki miten tuo onnistui tai jollai muulla tavalla onnistui muuttamaan austraaliaan.
Olen kuullut etta Australiassa tyonantajat ovat aika nihkeita tuohon WH viisumiin ja kohtelee kun backpackeria ja ei viitsi nahda vaivaa taman eteen.....?
Oletko kuullut kyseisia tapauksia jotka ovat onnistuneet tai epa onnistuneet?

Mutta jos ei muu auta niin ei kun kokeilemaan.

Isani on permanent resident. Han sai sen vaimonsa kautta, ei ole naimisissa mutta heilla on jokin parisuhde "contracti", ja vaimo on Australialainen. He muuttivat Austraaliaan ei edes vuotta sitten.

..::turo::..

eevis

Turo :) Jos isäsi on saanut jo pysyvän oleskeluluvan, oletko katsellut noita Family migration -viisumeja? Jos olisit alle 25-v. ja täysipäiväinen opiskelija, voisi olla mahdollista saada Child-viisumi. Mutta jos ehdit jo valmistua... Toinen on Remaining relative niille, joiden vanhemmat ja sisarukset kaikki asuvat jo Ausseissa. Onko sinulla siis tuota lähisukua vielä Suomessa tai muualla? ...voi olla kaukaa haettu :D mutta tulipa sekin vastaan tuolla immin sivuilla.

Kyllä foorumissamme ainakin yksi jäsen on WH:lla matkaan lähtenyt, ja oli jo saamassa sponsoria 457-viisumia varten. Eli täysin tilanteesta riippuen kyllä sekin voi onnistua. Hänellä tosin oli myös aussipartneri, joten jo siteitä ja ehkä suhteita Ausseihin? Sepä se ikuisuuskysymys onkin, miten saat vakuutettua työnantajan siitä, että olet täydellä motivaatiolla tulossa töihin, jos saat kuitenkin olla vaan max 6 kk heillä (WH:lla). :confuse Ja sponssaus tietty vaatii omat kiemuransa ja tulee aikas kalliiksi työnantajalle. :confuse
Dees - We will bloody bounce back!!!