Harley Taavitson

Aloittaja markkujahenna, toukokuu 11, 2006, 15:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

markkujahenna

Iltapäivää Aussilandia!

Miten on Harley Taavitsonin hankinta Aussilandiassa? Saako ostettua menemällä liikkeeseen ja esittämällä suomalaisen passin ja saako vakuutusta? Viime kesänä yritimme ostaa Espanjassa moottoripyörää mutta tyssäsi vakuutukseen jota varten olisi pitänyt olla residentti sitä ja tätä.

Markku ja Henna

Georgk

Gidai,

Varmaan on state-kohtaisia eroja, mutten muista etta vakuutusta hankkiessa olisi kysytty resident-statusta. Kaskoa en tosin kovia kokeneeseen sotaratsuuni ole ottanut.

Australiahan on taynna tilapaisviisumilla oleskelijoita joten en oikein usko etta olisi ongelmia. Bonuksien siirtamisesta ei tosin ole kokemusta. Kyselitte jossain muussa postissa inner city -asumisen hintoja, missa tapauksessa fully comprehensive saattaa olla kovinkin arvokasta varsinkin jollei ole tallia.

HD on taalla kovassa huudossa ja tarjontaa ja harrastajia loytyy.

Kannattaa arvokkaampia ajoneuvoja hankkiessa olla myos selvilla paikallisista (vaihtelevat kovasti stateittain) ajokorttisaannoista. Jossain aussikortti annetaan suoraan ja jossain taytyy kayda kokeita. Viisumiluokka vaikuttaa siihen koska suomalainen kortti taytyy vaihtaa paikalliseen. Tamahan on taas tarkeaa siksi etta jos satut olemaan osallisena onnettomuudessa ja selviaakin etta olet tietamattasi unlicensed, saattaa vakuutustekstin fine print astua kuvaan...

Mututuntumalla uusmuuttajia pelotellen,

Georgk
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don\'t.

RUU

LainaaAlkuperäinen postittaja Georgk
Bonuksien siirtamisesta ei tosin ole kokemusta.

Muistan täällä asiaa aiemmin sivutun. Sen lisäksi monen vakuutusyhtiön sivuilla olevien laskurien perusteella voi päätellä, että hintasi riippuu siitä, onko sinulla vahinkohistoriaa.

Bonuksia sellaisenaan ei siirry (mikä siinä itse asiassa siirtyisi) mutta lienee varsin kannattavaa pyytää omasta vakuutuyhtiöstä mukaan todistus, jossa vakuutetaan sinun olevan loistava asiakas ja viimeisimmän korvaustapahtuman olleen ennen antiikin aikoja. :pepsodent Se auttaa hiukan vakuuttamaan aussi-vakuutusyhtiötä siinä, ettet ihan heti tyhjennä heidän korvausrahastojaan ja sinulle voi myöntää vakuutuksia ihan tavallisilla hinnoilla...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Aikis

NSW: koeajamaan ei pääse ellei ole paikallista ajokorttia. Mitään muuta onkelmaa ostamisessa ei olekaan. Hintakin on ihan mukiinmenevä noin suomalaiseen HD verrattuna.

Vakuutuspuolesta en valitettavasti osaa sanoa, kun istun vain tarakalla.

Ja ajelemaan ei suurkaupungissa ihan helposti pääsekään - on ollut hienoinen pettymys kun mainostivat, että Australia on motoristin toivemaa. Kyllä varmaan onkin, jos jaksaa ensin jonotella tunnin verran liikennevaloissa ja ruuhkassa, ja sitten vasta pääsee vähän päryyttämään. Onkin jo kotiinlähdön aika...

Mutta hyvä hankinta silti.

Raiwå

Aikis:eye:

Tunnin verran jonotella?

Sydney, Melbourne, Brisbanen keskustasta joo.
Mutta ei sitten laitakaupungeilta, eikä 99.86% muualla Australiassa.

En ole ikinä nauttinut niin paljon, kuin täällä ajamisesta.
Ja se johtuu ehkä henkkoht mieltymyksistä ajoreittiä ja suuntaa silmälläpitäen?

Ja prätkällä ajaminen varsinkin.


:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.

Aikis

No niin pitääkö nyt perua taas äskeiset liikuttuneet puheeni...

Miehän just sanoin, että suurkaupungissa...

eikä sitä Cronullastakaan päässyt kuin yhteen suuntaan vapaasti ajamaan, tuli vähän liian tutuksi tuo Wollongongin reitti.

Hyvä että olet nauttinut, niin mekin.

Raiwå

Aikis :roue

Et kuitenkaan uskalla:P

Se on aina ottanu kaaliin täällä isoissa kylissä, että nauttiminen on kiinni siitä miten aikaisten jaksaa herätä?
Se taas veroittaa edellisen illan harrastustoimintaa:itke




:coolh
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.