Sauna Alppien lähistöllä

Aloittaja torsti, marraskuu 02, 2009, 07:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

torsti

Moikka,

Eli kysymykseni olisi että löytyy keneltäkään saunaa/tietääkö julkisesta saunasta Mount Beautyn kylän lähistöllä Alppien kupeessa? Eli siis akselilla Bright, Myrtleford, Wangaratta, Albury...

Toimin tässä Australialaisen ystäväni puolesta, eli hänellä olisi halua (jopa tarvetta :)) löytää sauna lähimailtaan, sitä kun on kuulemma niin ikävä. Hän on nyt kahtena kesänä ollut Suomessa ja oman saunan rakentaminen kun olisi hieman vaativaa, mutta kun olisi kuitenkin halua päästä saunaan, niin keksin kysyä täältä.

Kyseessä on siis vanhempi naishenkilö, jonka seurassa isoveljeni oli aikoinaan vaihdossa ja minäkin siellä kyläilin sitten vuoden aussireissullani melko paljon. Erittäin lähestyttävä henkilö ja hyvin innoissaan suomalaisista ja suomalaisuudesta=P

Jos kenelläkään olisi tietoa saunamahdollisuuksista, jopa että olisi oma sauna ja voisi hänet joskus kysyä kylään saunomaan niin olisi mainiota :) Saunatavat on opetettu perinteiseen suomalaiseen tapaan eli sen osalta ei tarvitse pelätä! :D

jounij

En tiedä tuon alueen saunoista, mutta jos henkilö on asiaan innostunut muutaman tuhannen dollarin edestä ja jos vain pihalla on vähänkin tilaa, niin Lampisen Pekka (yhteystiedot esimerkiksi täältä) tekee sellaisia jopa siirtämiseenkin kelpaavia mökkisaunoja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Eli ei tarvitse itse alkaa rakentaa. Vaikka Pekan bisnes onkin Gold Coastilla, niin aika paljon hän pyörii täällä etelämpänäkin saunojaan markkinoimassa ja pystyttämässä.


Ehdottaa
Jouni
Canberra

MH

Tuttavani rakennutti joku aika sitten Pekalla tuollaisen hirsisaunan, voin suositella. Löylyä tulee niinkuin pitääkin vrt. Aussien hotelli ja kuntosalisaunat.

torsti

Kiitoksia ehdotuksista, ikävä kyllä tällä hetkellä ei ilmeisesti ole niin paljoa rahnaa että ihan omaa viitsisi ostaa/rakennuttaa. Ehkä kuitenkin sitten tulevaisuudessa. (ellei tule eteen muutto Suomeen :))

Löysin tuolta toisen keskustelun avulla kuitenkin listan hotelli yms. saunoista Alburyn alueella niin ehkä niillä sitten pärjätään jonkin aikaa. Saa kuitenkin edelleen ehdottaa jos jollakulla löytyy sauna lähistöltä tai on muita vinkkejä.

Kiitoksia jälleen!