MODL -lista

Aloittaja Sara&Pete, huhtikuu 05, 2006, 01:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Sara&Pete

Heips hyvä "Dunderin-poppoo" :god:

Osaiskos joku kertoa, kun uudelta MODL:n listalta löytynee mieheni (Floor Finisher) ammatti niin sitä ei kuitenkaan löytyne minkään osavaltion omalta listalta :nuttu:
Eikös se sieltäkin jostain pitäisi löytyä :?
Vai onko nyt vain niin että osavaltiot ei ole itse kerennyt päivittämään listojansa :confuse

Jaaks

Sara & Pete,

Tuo MODL on national eli Federal lista ammateista joiden taitajista on yleensa puutetta koko Australiassa eika pelkastaan osavaltio kohtaisesti.

Jokainen osavaltio voi niita omia listojaan tehda, mutta kaikki viisumianomukset hyvaksytaan kuitenkin Liittovaltion tasolla, joten osavaltiot voivat vain suositella ja nominaalisesti "sponssoroida" hakijoita.

Teillahan on asiat sitten paremmin kuin hyvin, kun se ammatti loytyy MODL listalta.  Enempaa pisteita ei voisi saadakaan, eli ei muutakuin kipikapi hakemukset sisaan ja pois sielta pakkasesta :D

Sara&Pete

Kiitti taasen Jaaks,

Sain eilen valettua tuohon isäntään hieman uskoa...se kun jännää sitä IELTS:n kirjoitusta :nuttu::itke (vaikka oossoo tuota ulukomuan kieltä vaekka kuinka)

.... päätimme siis rohkaistua ja hakea loppujen lopulta tuota Skilled Independent subclass 136:sta. Pisteet ainakin kun riittää paremmin kuin hyvin.

joten ei muuta kuin :peukkuy, tämä täti lähtee täyttelemmään paperloita. Kyllä sitä sinneppäin hivuttaudutaan koko ajan...hitaasti mutta varmasti :pepsodent

Terkkuja vain täältä loskaisesta ja räntäsateisesta Savosta :XXXX