Tuleva australialainen(ko?)

Aloittaja Tunnus, huhtikuu 11, 2013, 23:57

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tunnus

Hei! Onko kellään dunderilaisella kokemusta voiko tyttöystävän kanssa hakea yhteistä permant residencyä?  Entä paljonko kannattaa varata muuttokuluihin esim.mahd. rahdin hinta? Niin ja tästä IELTSistä, mitä luulette millaiset pisteet voisi kuvitella tulevan kun taitotasoni oli ylppäreissä E ja siitä olen hieman vielä kehittynyt kielitaitoni kohdalta?Oli paljon muutakin mielessä, mutta huonosti nukutun yön jälkeen en nyt muista, joten lisään sitten myöhemmin. Kiitos!

MK

Hei! Voi hakea tyttöystävän kanssa permanent residencya, toinen osapuoli toimii primary applicantina ja toinen secondaryna. Ensin kannattaa kuitenkin tarkistaa, että parisuhteenne täyttää haluamanne viisumin vaatimukset parisuhteeseen liittyen.

jounij

Lainaus käyttäjältä: Tunnus - huhtikuu 12, 2013, 00:19
Niin tosiaan, millainen on Australian talvi? Sataako siellä missään pisaraakaan lunta talvella? Riippuu vissiin paikasta että etelässä ois kylmempi onko näin?

Sataa Lumivuorilla paljonkin. Siellä on useampia laskettelukeskuksiakin, joista ainakin Perisher on suurempi kuin mikään suomalainen laskettelukeskus. Joskus tulee lunta matalammillakin alueilla, mutta lumi ei kuitenkaan yleensä jää maahan muutamaa tuntia kauemmaksi aikaa. Toki etelässä on talvella kylmempää kuin tropiikissa tai tropiikin lähellä olevilla alueilla. Kesällä lämpötilaerot erot ovat joko pienempiä tai voivat olla kokonaan toisinpäinkin.

Kesäisin pohjoisessa sataa myös yleisesti ottaen enemmän vettä kuin etelässä, mistä todisteena esimerkiksi tämänkesäiset tulvat pohjoisessa samaan aikaan, kun etelässä raivosi jopa tavallistakin enemmän metsäpaloja.

Korkeuserojen lisäksi kannattaa myös muistaa, että sisämaassa on yleensä talvella öisin huomattavasti kylmempää kuin rannikolla samalla leveysasteella.


Valistaa
Jouni
Canberra

jounij

Lisäänpä vielä, että jopa Queenslandin korkeuksillakin sataa toisinaan lunta. Täällä hieman tietoa siitäkin:

http://weatherarmidale.com/qldsnow.html


Huvikseen guuglasi
Jouni
Canberra

MK

Lainaus käyttäjältä: Tunnus - huhtikuu 12, 2013, 00:59
Kiitos tiedosta :) Mistä nämä vaatimukset voi muuten tarkistaa? Ihan sieltä immigrationin nettisivuilta vai?

Immin sivuilla on aina viimeisimmät tiedot viisumeihin liittyen, joten niitä kannattaa lueskella läpi. Oheisessa linkissä tietoa parisuhdevaatimuksista tietyille viisumeille: http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/index/including-family-members/

Ja jos on hieman epävarmaa mihin viisumiin ylipäätänsä olisi mahdollisuuksia, niin visa wizardin avulla siihen voi saada selvyyttä: http://www.immi.gov.au/visawizard/

Tsemppiä hakuun!